G Livelabin Label Night -sarjan keskiössä on tällä kertaa miltei 20-vuotias Helmi Levyt – dj:nä tuttu nimi Kummelista

Muuan Mies ja Kari Tapiiri esiintymässä.

21.06.2023

Helsingin G Livelabin Label Night -sarjan keskiössä on tällä kertaa eli 8. päivä syyskuuta miltei 20-vuotias Helmi Levyt. Illan aikana esiintyvät Muuan Mies, joka on Helmi Levyjen ensimmäisiä artisteja ja koko labeliin syntyyn vaikuttanut tekijä, ja Kari Tapiiri, joka puolestaan on levymerkin tuoreimpia kiinnityksiä.

Tapahtuman sivuilla kerrotaan esiintyjistä seuraavaa:

”Muuan Mies on saunavihdan tuoksuista suomisoundia, folkia, rockia ja iskelmää yhdistelevä mainio rytmiorkesteri, joka haluaa tuoda ripauksen iloa ja rakkautta tupaan. Muuan Miehen ilosta sykkivä musiikki valloittaa sydämiä vauvasta vaariin, muotivirtauksista piittaamatta. Yhtyeen kuudes ja tuorein albumin ”Pari paskaa biisiä” julkaistiin viime vuonna.

Helsinkiläisen laulaja-lauluntekijän Kari Tapiirin kolmas albumi ”Maailma täynnä ihmeitä” julkaistaan syyskuun alussa ja sen julkaisua juhlistetaan tällä keikalla. Tapiiri heitti päihteet roskakoriin reilu vuosi sitten ja uutta musiikkia alkoi syntyä. Maailma täynnä ihmeitä on raikas ja ainutlaatuisen rehti albumi modernia folkmusiikkia.

Illan ajaksi G Livelabiin pystytetään Helmi Levyt -kioski ja Label Nightin viimeistelee DJ Jussi Pattitussi.”

Kari Tapiirilta ilmestyi muuten tänään juhannussingle, suosittelemme kuuntelemaan, on kova! Voit kuunnella kappaleen alta. Sen alta kuulet Kari Tapiirin edellisen singlen.

Tapahtumasta lisää täällä.

Lisää luettavaa