Game of Thronesin Peter Dinklage soitti nuorena punk-bändissä, valloitti jopa CBGB-klubin

Toiset meistä saavuttavat elämässä enemmän kuin toiset.

04.09.2017

Kuten niin moni meistä, Peter Dinklage eli Game of Thronesin mahdollisesti suosituin ja takuulla karismaattisin henkilöhahmo Tyrion Lannister, oli 90-luvulla punkkari.

Toisin kuin useampi meistä, Dinklage kuitenkin käänsi intohimonsa haaveilusta tekoihin: mies alkoi Whizzy-nimisen funkpunk-poppoon keulakuvaksi ja päätyi soittamaan jopa legendaarisella CBGB-klubilla.

Kuva: Steve Eichner

Pari vuotta vanhassa Playboy-haastattelussa Dinklage kertoo, että kyseisellä keikalla hän onnistui muun muassa hankkimaan yhden karuimmista ja tunnistettavimmista arvistaan, kun vihainen nuori punkkari hyppi ympäri lavaa ja sai ilmeisesti bänditoverinsa polven suoraan ohimoonsa. Voisi kuvitella, että rokkihuuruissa hankittu, silmäkulmasta kaulaan asti ulottuva kasvoarpi ei varmasti ainakaan haitannut vuosikymmeniä myöhemmin, kun Tyrionin hahmon koekuvauksia pidettiin.

Valitettavasti netistä ei löydy äänitallenteita nuoren Dinklagen erinomaisesta aluevaltauksesta, joten tässä kohtaa on vain tyydyttävä valokuviin…

Kuva: Steve Eichner

Kuva: Steve Eichner

…sekä Rumban raportoimaan parin vuoden takaiseen näytteeseen miehen äänihuulien toiminnasta. Tyyppihän yhdisti tuolloin voimansa Coldplayn kanssa ja heitti komean musikaalivedon siitä, miten timanttinen Tyrion Lannisterin henkilöhahmo onkaan – etenkin verrattuna muihin onnettomiin, jotka yksi toisensa jälkeen on tapettu sarjan kuluessa pois.

Ja vielä jottei asianlaita varmasti unohtuisi:

Lisää luettavaa