Gwyneth Paltrow’n vaginalta haiseva kynttilä räjähti – mies vaatii viiden miljoonan dollarin vahingonkorvauksia

Amerikka, mahdollisuuksien maa.

Gwyneth Paltrow
AOP

Gwyneth Paltrow myi vuoden 2020 alussa kynttilää, joka tuoksui hänen vaginaltaan.

Kynttilät myytiin loppuun välittömästi, vaikka niiden kappalehinta oli 58 dollaria. Myöhemmin saatiin myyntiin myös muita erikoisempia kynttilöitä. Esimerkiksi Suomessa vieraillut Erykah Badu lanseerasi markkinoille suitsukkeen, joka tuoksui laulajattaren jalkoväliltä. Kerroimme asiasta täällä.

Nyt Gwyneth Paltrow’n vaginakynttilöitä myynyt GOOP-terveysfirma (jonka omistaja Paltrow siis on) on ongelmissa, ja se on haastettu oikeuteen. Erään kynttilän ostaneen mukaan se ”räjähti” ja ”leimahti korkeisiin liekkeihin” kolmen tunnin palamisen jälkeen. Mies vaatii viiden miljoonan dollarin korvauksia niin itselleen kuin kaikille muillekin, joille Paltrow’n vaginakynttilä on tuottanut ongelmia ja vaaratilanteita.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Paltrow’n vaginakynttilän väitetään räjähtäneen ja leimahtaneen liekkeihin. Ensimmäinen tapaus uutisoitiin tämän vuoden alussa.

Kynttilän sivuilla kerrotaan, ettei sitä kannata polttaa kuin pari tuntia kerrallaan. GOOP:ista myös sanotaan suoraan, että he uskovat haasteiden olevan silkka epätoivoinen keino rahastaa julkisuutta saaneen firman kustannuksella.

Vuonna 2018 samainen GOOP mainosti jademunia, joita laitetaan vaginaan. Firman sivuilla kerrottiin, että jadekivestä tehdyt vaginaan tungettavat pienen nyrkin kokoiset hietut kivipallot auttavat kuukautiskivuissa, hormonitasapainossa ja kohtuvaivoissa.

Kalifornialainen oikeustuomioistuin kuitenkin katsoi, että kyseiset väitteet olivat silkkaa kukkua, ja GOOP joutui maksamaan virheellisestä mainonnasta 145 dollaria.