Hakkerit iskivät sadoille ISIS-sivustoille Orlandon yökerhojoukkomurhan uhreja kunnioittaakseen – täyttivät ne homosisällöllä ja sateenkaarilla

Anonymous muutti ISIS-sivustojen sisältöä hieman erilaiseen suuntaan.

Anonymous-hakkeriryhmittymä on muuttanut satojen ISIS-sivustojen sisältöä niin, että niillä hehkutetaan seksuaalivähemmistöjä. Suurimman osan iskuista on toteuttanut WauculaGhost-niminen hakkeri.

Esimerkiksi @gi_h_a_d35-nimisen ISIS-sympatiseeraajan Twitter-tilin profiilikuvaksi hän vaihtoi sateenkaaren.

”Heippa maailma! On aika paljastaa eräs asia… Olen homo ja ylpeä siitä!! #GayPride #OrlandoWillNotBeForgotten !!! #GhostOfNoNation” sivusto julistaa nyt.

WauchulaGhost on omassa Twitterissään paljastanut lukuisten ISIS-sivustojen IP-osoitteita, ISIS-sympatiseeraajien puhelinnumeroita ja yhteistietoja. Hän kannustaa tällä tavoin muita hakkereita tekemään iskuja ISIS-sivustoja kohtaan.

WauchulaGhost kertoo tehneensä hakkerointinsa kuninoittaakseen Orlandon joukkosurman uhreja. 49 ihmistä kuoli, kun itsekin homoklubeilla useaan otteeseen nähty mies surmasi klubilla juhlineita seksuaalivähemmistöjen edustajia. Tappaja soitti itse hätänumeroon klubilta, ja vannoi uskollisuuttaan niin ISIS-rymittymälle, Hizbollahille kuin al-Qaidallekin.

”Monet oman hakkeriryhmäni jäsenistä ovat muslimeita. Kunnioitamme kaikkia uskontoja ja ihmisiä, jotka eivät surmaa viattomia ihmisiä”, WauchulaGhost kertoi.