Haloo Helsinki! julkaisi uuden albuminsa tänään – muista myös keikka tänään suorana netissä!

Älä pelkää elämää, pyytää Haloo Helsinki!

10.09.2021

Haloo Helsinki! julkaisi tänään uuden albumin Älä pelkää elämää. Albumin on yhtyeen seitsemäs studiolevy.

Juhannuksena paluun keikkalavoille lähes kolmen vuoden tauon jälkeen tehnyt yhtye on tehnyt tulevaa albumia vuoden 2020 alusta lähtien:

”Tämä seitsemäs Haloo-albumi kertoo elämästä sellaisenaan kuin se on. Yllättävänä ja ennalta-arvaamattomana. Se on tasapainoilua sen kanssa, miten kannamme yhtä aikaa harteillamme omaa hätää ja maailman tuskaa. Ensikuulemalta Älä pelkää elämää tuntuu hieman sarkastiselta nimeltä levylle, mutta loppupeleissä se kääntyy koko levyn mitassa vilpittömäksi toiveikkuudeksi, jossa halutaan rohkaista ihmisiä tekemään pelottomasti päätöksiä elämästään”, Elli Haloo kertoo albumikokonaisuudesta.

”Meistä tuntuu siltä, että me voidaan tehdä ihan millaista musaa vaan, kunhan vaan luotetaan vaistoihimme. Älä pelkää elämää -albumi jatkaa tätä saagaa, ja olemme lopputulokseen bändinä tosi tyytyväisiä. Halusimme jättää tälle albumille tuotannon suhteen myös enemmän tilaa Ellin laululle ja tulkinnoille. Vain kappaleille luontaisia elementtejä ja tunnelmia otettiin mukaan. Albumi miksattiin Atlantassa Miles Walkerin toimesta, jonka kädenjälki toi viimeisen silauksen levylle”, kertovat puolestaa bändin jäsenet Leo ja Jere albumista.

Yhtye juhlistaa albumin julkaisua tänään salaisessa paikassa järjestettävässä Red Bull Secret Gigissä. Klo 20:00 alkavan konsertin voi katsoa Iltasanomien nettisivuilta. Lisätietoa keikasta täällä.

Lisää luettavaa