Haloo Helsinki! -yhtyeen Elli sooloilee

Elli lähtee sooloilemaan.

Marek Sabogal

Haloo Helsinki kertoi aiemmin tänä vuonna, miten jää parin vuoden mittaiselle tauolle. HH:n paluuta voidaan odotella yhtyeen mukaan aikaisintaan vuonna 2021.

Bändin laulaja Elli ei jää kuitenkaan makoilemaa kotiinsa ja räkimään kohti kattoa, vaan Elli sooloilee ensi vuonna. Projekti kantaa nimeä Ellips. Täyspitkä albumi julkaistaan vuoden 2019 keväällä, jolloin käynnistyvät myös Ellipsin keikat.

”Ellips on syvä sukellus pinnan alle ja sieltä mannerlaattojen läpi avaruuteen! Mulla on pitkään ollut hinku tehdä albumi, jonka kautta voin sukeltaa entistä rohkeammin elämään ja siihen pimeyteen jossa osa meistä tarpoo. Olen aina säveltänyt jonkin verran sanoittamisen ohella, joten nyt on mahtavaa tehdä kokonainen levy omia biisejä. Musiikki on monelle elossa pitävä voima ja siitä voimasta Mä haluan pitää kiinni!”, Elli kommentoi tulevaa.

Albumi julkaistaan ja keikat myydään musiikkituotantoyhtiö Vallila Music Housen kautta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Haloo Helsinki! -yhtyeen Elli sooloilee Hetki sitten tauolle jääneen, ja paluun vuonna 2021 tekevän Haloo Helsinki! –yhtyeen solisti Elli Haloo sooloilee vuonna 2019. Projekti kantaa nimeä Ellips. Täyspitkä albumi julkaistaan vuoden 2019 keväällä, jolloin käynnistyvät myös Ellipsin keikat. ”Ellips on syvä sukellus pinnan alle ja sieltä mannerlaattojen läpi avaruuteen! Mulla on pitkään ollut hinku tehdä albumi, jonka kautta voin sukeltaa entistä rohkeammin elämään ja siihen pimeyteen jossa osa meistä tarpoo. Olen aina säveltänyt jonkin verran sanoittamisen ohella, joten nyt on mahtavaa tehdä kokonainen levy omia biisejä. Musiikki on monelle elossa pitävä voima ja siitä voimasta Mä haluan pitää kiinni!” – Elli kommentoi tulevaa. Albumi julkaistaan ja keikat myydään musiikkituotantoyhtiö @vallilamusichouse kautta. Ellips Instagram: @ellipsmusic #ellips #ellipsmusic

Henkilön Haloo Helsinki! (@haloohelsinki_official) jakama julkaisu