Haluaisitko omistaa Paul McCartneyn, Scarlett Johanssonin, Ozzy Osbournen tai Lewis Hamiltonin käyttämät kengät? – Nyt se on mahdollista

Siitä Sian kengät jalkaan.

12.11.2017

Paul McCartney ja joukko muita huippuluokan julkimoita ovat ottaneet hyväntekeväisyyteen ja lahjoittaneet käytetyn kenkäparinsa huutokauppaan myytäväksi. Kenkiin isketään myös nimmari, joten mikäli olet aina unelmoinut ostaa ihailemasi julkimon kengät ja saada kyseiseltä henkilöltä nimmarin, niin nyt on mahdollisuus toteuttaa nömä kaksi unelmaa.

Kyseessä on The Small Steps Projectin käynnistämä tempaus, johon julkimot ovat nyt lahjoittaneet kenkiään. Rahat menevät hyväntekeväisyyteen ja todennäköisesti luvassa on kookas potti, kun esimerkiksi otsikossa mainitun Paul McCartneyn kengät liikkuvat tällä hetkellä 1300 punnan tuntumissa. Kyseessä ovat vanhat Adidaksen lenkkarit, joiden alkuperäinen hinta tuskin hiippailee aivan ”tonnin stiflojen” tuntumissa.

Tuoreen F1-mestarin Lewis Hamiltonin Puma-kengät ovat tällä hetkellä 600 punnan hinnoissa.

Toki julkimot eivät jää tähän vaan mukana ovat muun muassa Annie Lennox, Benedict Cumberbatch, Brian May, Chris Martin, Diplo, Ed Sheeran, Emeli Sandé, Eminem, Emma Watson, Florence + The Mahcine, Kate Moss, Katy Perry, Killer Mike, Lorde, Maria Shaparova, Moby, Natalia Portman, Ozzy Osbourne, Patti Smith, Scarlett Johansson ja Sia.

Kenkävalikoimaa voit tutkailla täällä. Mikäli aiot osallistua huutokauppaan, niin todettakoon, että huutokauppa päättyy 21. marraskuuta.

Lisää luettavaa