”Haluan esittää julkisen anteeksipyynnön kaikille Jyväskylässä eilen autoilleille kohtuumattoman hitaasta kruisailustani” – Musiikkivideon kuvauksissa ei aina ole vauhtia ja vaarallisia tilanteita

Are kertoo tarinan kulissien takaa.

Are

Toisinaan räppärien elämässä on vain vauhtia ja vaarallisia tilanteita, mutta aina niin ei ole. Jyväskyläläinen Are on tehnyt hilpeän Facebook-päivityksen, jossa pyytää anteeksi törkeää käytöstään.

Are kertoi olleensa kuvaamassa uutta musiikkivideota, johon kuuluu tietysti paljolti kruisailua autolla. Ilmeisesti 10 kilometriä tunnissa ei ole Jyväskylässäkään se kaikista yleisin nopeus, joten jonoa on kertynyt nopeasti. Kaikki tapahtui kuitenkin musiikkivideon kuvauksien takia ja lopputulosta pääsemme katsomaan ensi keväänä.

”Teitä joiden äidin tekemä makaroonilaatikko ehti jäähtyä kun ajoin 10 km/h Kuokkalan sillalla, varmasti helpottaa tieto siitä, että kuvaukset onnistuivat, eikä niitä tarvitse ottaa uusiksi”, Are tarinoi.

Onneksi tarinalla oli siis onnellinen loppu ja kylkiäisenä saatiin myös yksi uusi kappale. Tämä on herkkää Area, tai kuten hän itse sen muotoilee: ”Are goes soft ova here eli vaikka pitkän tukan leikkasin, elää pieni Paperin T:n maalaisserkku sisimmässäni edelleen.”

Kuuntele biisi ja lue postaus kokonaisuudessaan alta.