”Halusin esitellä sen fiiliksen, mikä oli jo heti demovaiheessa” – Ike julkaisi Haarniska-singlestään akustisen version videoineen

Ike julkaisi Haarniska-singlen viime kuussa.

18.04.2020

Ike julkaisi akustisen version sekä videon singlelleen Haarniska. Artistin alunperin maaliskuussa julkaiseman singlen aiheena on parisuhderiita. Videon voi katsoa Iken IGTV:stä.

”Tehtiin Haarniska-kappaleesta akustinen versio, koska halusin jollain tavalla myös esitellä biisin alkuperäisen tunnelman. Se fiilis, mikä oli jo heti demovaiheessa. Riisuttu, rehellinen ja herkkä versio kappaleesta. Se oli mun visio ja se onnistuttiin toteuttamaan tällä tiimillä mahtavasti. Tätä tehdessä ja kuunneltaessa tuli sellainen fiilis, että jatkossa tulen varmasti näitä myös enemmän tekemään. Live-kuvaukset oli kuin kerma kakun päälle! Toivon, että jengi tykkää videosta ja että sanat resonoi myös ruudun läpi” Ike kommentoi.

Ike kuvailee Haarniska-kappaleen kertovan tilanteesta, jossa parisuhteessa on ajauduttu ensimmäiseen riitaan. Haarniska kuvaa suojamuuria, josta riitatilanteessa on luovuttava.

”Riitatilanteen loppumiseksi molempien on otettava pois haarniskansa ja näytettävä oma haavoittuvaisuutensa. Ensimmäinen yhteinen riita on merkittävä ja sen yhdessä läpikäyminen määrittelee suhteen suunnan. Se joko vahvistaa tai hajottaa”

Ike on laatinut myös oman soittolistansa Rumban soittolistajuttusarjaan. Lisää siitä voit lukea täältä.

Lisää luettavaa