Ota kuntoilusta kaikki irti Iken kuratoimaa soittolistaa fiilistellen

"Tanssin ja fiilistelen musaa samalla, kun treenaan. Se antaa minulle henkilökohtaisesti hitosti energiaa treenaamiseen ja saa ajan kulumaan nopeammin", Ike kertoo.

31.03.2020

Soittolistajuttusarjamme on tähän mennessä lähestynyt koronan aiheuttamia poikkeusolosuhteita useammalta kulmalta: Kotikonttori on saatu soimaan tuottavasti. Sosiaalinen eristäytyminen on viety äärimmilleen. Neljän seinän rajaamaa tilaa on tehty kodikkaaksi. Kotibileet on järjestetty etäyhteyden avulla. Päätään nostava epätoivo on nujerrettu voimaannuttavilla lauluilla. Aivoja on aktivoitu kirjallisuusviittauksilla.

Henkisen hyvinvoinnin lisäksi fyysisestä kunnosta on syytä pitää huolta. Ike kuratoi soittolistan treenaamisen taustalle.

”Minulla vaihtelee aika usein musat mitä kuuntelen treenatessa. Tärkeintä on kuitenkin se, että biiseistä tulee sellainen fiilis, että haluaa joko tanssia tai laulaa mukana. Minä olen salilla just se ärsyttävä tyyppi, joka ei välitä muiden katseista. Tanssin ja fiilistelen musaa samalla, kun treenaan. Se antaa minulle henkilökohtaisesti hitosti energiaa treenaamiseen ja saa ajan kulumaan nopeammin”, Ike kertoo.

Oman kodin turvassa ei tarvitse edes miettiä muiden paheksuvia katseita, joten ei muuta kuin täysillä eläytymään! Kotitreenejä ohjaamaan Ike suosittelee treenisovelluksia, kuten Niken omaa ja 30 Day Fitness -nimistä.

”Soittolistalla on sekoitus afroa, r&b:tä, räppiä ja poppia. Listan biisit tosiaan vaihtelee usein, mutta melkein jokaisella listalla on 60 prosenttia näistä biiseistä. Tämä on mun feel good workout -lista! Oma biisi löytyy toki listalta, koska itseään pitää kuunnella ja Dirty-biisi laittaa hymyilemään joka kuuntelulla.”

Lisää luettavaa