”Halusin kirjoittaa tuosta mystisestä hahmosta lukuisien hittien takaa” – UMK:ssa läpimurron tehnyt valovoimainen pop-tähti osoittaa arvostusta J. Karjalaiselle

Isaac Sene julkaisi J. Karjalaiselle omistetun kappaleen.

02.07.2022

Uuden Musiikin Kilpailussa tänä keväänä läpimurron tehnyt Isaac Sene julkaisi eilen uuden kappaleen, jossa tutkitaan aavistuksen salaperäisen vivahteen kautta kesäyön ja musiikillisten kesätaikojen salaisuuksia. Etenee-levymerkin kautta ilmestynyt biisi on nimeltään Jukka, ja se tekee kunniaa J. Karjalaiselle, jota Isaac Sene suuresti ihailee. Jukka-biisin on tuottanut Alvar Escartin, joka vastasi myös Isaac Senen Kuuma jäbä -hitin tuotannosta, sekä Kyösti Salokorpi.

”Tämä on biisi kansalle, kesälle ja ennen kaikkea Jukalle”, Isaac Sene kertoo. ”Koska en tunne J. Karjalaista henkilökohtaisesti, halusin kirjoittaa mun ja monen muun varmasti tunteman fiiliksen tuosta mystisestä hahmosta lukuisien hittien takaa, kesästä ja kitarasta kerrottuna oman tarinan kautta.”

Houkuttelevalla rumpukompilla virtaansa vetäisevä biisi rullaa orgaanisesti läpi kepeän kesäisten tuntemusten, esitellen kutkuttavan skenaarion keskeltä hivelevintä suviyötä. Kaipuu ja romantiikka sekoittuvat tässä kuumuutta hohkavassa tarinassa, jossa ilta on ihana ja hiukset täynnä voikukkia. Biisi on ilmava ja viaton, vaikkakin sen ytimestä kaikuu aavistus käsinkosketeltavammista olotiloista, kun ilmassa vellovat samanaikaisesti levottomuus ja toivomukset.

Kappaleen audiovideo löytyy alta, samaten Isaac Senen kesän keikat.

2.7. Bassline, Helsinki
2.7. Weekend Festival, Hämeenlinna
9.7. Ruisrock, Turku
5.8. Varjofestival, Oulu
12.8. Flow Festival, Helsinki
27.8. Eurovision Cruise

Lisää luettavaa