“Haluttiin luoda jotain isoa ja voimakasta” – Karim B julkaisi uuden singlen tulevalta albumiltaan

Mukana biisillä vierailee Ege Zulu.

09.06.2024
Loppuvuodesta 2023 ilmestyneellä Aji Aji -hitillään kultaa striimannut Karim B on julkaissut toisen singlen myöhemmin ilmestyvältä debyyttialbumiltaan.

Perjantaina ilmestyneellä Mi Amore -kappaleella kuullaan myös kolmannen albuminsa huhtikuussa julkaissut Ege Zulu. Edellinen levyltä irrotettu single, Se tyttö, nähtiin viime helmikuussa. Uutuusbiisi syntyi halusta luoda kesälle uutta, isoa ja voimakasta – kuten Karim B kuvailee tiedotteelle:

“Haluttiin luoda jotain isoa ja voimakasta, mikä tuntuu luissa ja sielussa!”

Artistin vahvuuksia on yhdistellä tanssittavaa popmusiikkia uskaliaasti moderneihin arabisoundeihin, mitä suomenkielisessä musiikissa ei ole tyypillisesti kuultu. Uudella biisillä kuullaan puolestaan vivahteita Brasiliasta, joskaan tuttua Karim B -soundia unohtamatta:

“Kappaleen tuotannossa kuuluu vivahteita brazilian funkista, mutta sanoituksissa ja vokaaleissa säilyy omaperäinen Karim B soundi, mikä tekeekin kappaleesta mielenkiintoisen”, Karim kuvailee ja kertoo myös, kuinka yhteistyö Egen kanssa sai syntynsä:

“Demo-vaiheessa tuntui kuitenkin, että kappaleessa voisi olla toisen osapuolen energiaa ja tiedettiin heti että Ege olisi tähän täydellinen. Ege innostui kappaleesta ja hänen mukaan tulo teki lopulta biisistä täydellisen, siinä yhdistyy iso energia, hauskuus sekä tunteellisuus! Arvostan Egeä suuresti ja on hienoa päästä julkaisemaan hänen kanssaan.”

Kuuntele Mi Amore -single alta. Kappale on saamassa myös musiikkivideon, joka julkaistaan keskiviikkona 12. kesäkuuta.

Lisää luettavaa