Hämmentävin yhteistyö vähään aikaan – Ryan Adams äänitellyt kappaleita Fall Out Boyn kanssa

30.07.2013

Vaihtoehtokantrin sydäntenmurskaaja soitteli emojen kanssa.

kuva: PAX-AM

Ryan Adams on parhaiten tunnettu vaihtoehtokantria henkivistä albumeistaan. 2000-luvulla päihteiden kanssa sekoillut artisti on lähivuosina jättänyt viinan ja huumeet taakseen ja viettänyt hiljaiseloa ainakin Ryan Adams -mittareilla laskettuna: Siinä missä hän 2000-luvulla julkaisi levyn tai pari vuodessa, on miehen edellisestä soololevystä Ashes & Fire kulunut jo kaksi vuotta.

Söpöjen poikien emopunkkariryhmä Fall Out Boy julkaisi uusimman levynsä vasta muutama kuukausi takaperin, mutta nyt yhtye on kertonut viettäneensä aikaa studiossa Ryan Adamsin kanssa. Yhteistyö on vähintäänkin erikoinen, sillä siinä missä Ryan Adamsia on aina pidetty oman tiensä kulkijana ja perinteisen kantrin nykyaikaistajana, on Fall Out Boyta syytetty emo-buumilla ratsastamisesta ja tytöille täsmämallinnetulla kevytpunkilla menestymisestä.

Levylle saakka kappaleita ei välttämättä koskaan tuoda, mutta Fall Out Boyn basisti ja seurapiirijulkimo Pete Wentz toivoo jonkun kappaleista päätyvän tulevaisuudessa singleksi asti. Yhteistyö kuulostaa sen verran erikoiselta, että toivottavasti edes jonkinlaisia nauhoja äänityksistä julkaistaan myös albumimuodossa.

YouTube video

Lisää luettavaa