Hamstraa viereesi Guinnessia wc-paperin sijaan – Pyhän Patrickin dokausjuhlaa voi viettää ensi yönä Dropkick Murphysin keikalla

Guinnessia ja viskiä ensi yönä!

AOP

Kaikki pubit ja ravintolat Irlannissa on suljettu kahdeksi viikoksi koronavirustartuntojen estämiseksi. Sulku alkoi sunnuntaiyönä kello 00.00.

Ajoitus koronaviruksella oli pahin mahdollinen, sillä tänään vietetään maailmalla Pyhän Patrickin päivää. Perinteisestihän päivän aikana irlantilaiset, henkisesti irlantilaiset tai muuten vain dokaamisesta kiinnostuneet pukevat päälleen jotain vihreää ja juovat alkoholipitoisia juomia kuten Guinnessia ja viskiä aina sammumispisteeseen saakka.

New Yorkin Pyhän Patrickin paraati on myös peruttu. Tämä on ensimmäinen kerta, kun paraati joudutaan perumaan sen 258-vuotisen historian aikana.

Pienimuotoista helpotusta tarjoaa irkkupunkin kenties se kuuluisin bändi eli Dropkick Murphys. Yhtye heittää nettikeikan suoraan Bostonista Suomen aikaa kello 01.00 ensi yönä. Keikan voi katsoa Youtubesta, Facebookista ja muista vastaavista sosiaalisen median kanavista.

Siirrä hetkeksi syrjään vessapaperivuoret, ota tilalle kori Guinnessia ja siinähän se ensi yö sitten meneekin!