”Hän hyväksikäytti minua kauheilla tavoilla vuosien ajan” – Marilyn Manson vakavien syytösten kohteena

Näyttelijä Evan Rachel Wood nimesi muusikon.

01.02.2021

Näyttelijä Evan Rachel Wood on kertonut kokemastaan hyväksikäytöstä ja pahoinpitelystä aiemminkin. Hän on puhunut ex-kumppanista, jota ei ole nimennyt. Tänään Wood antoi nimen väitetylle kaltoinkohtelijalleen: Marilyn Manson.

”Hyväksikäyttäjäni nimi on Brian Warner. Maailma tuntee hänet nimellä Marilyn Manson”, Wood kirjoitti Instagramissa.

Wood kirjoittaa Mansonin aloittaneen ”groomingin” näyttelijän ollessa teini-ikäinen. Grooming tarkoittaa manipulointia, jossa luodaan luottamussuhde lapseen tai nuoreen. Tällä valmistellaan uhria seksuaaliseen hyväksikäyttöön.

”Hän hyväksikäytti minua kauheilla tavoilla vuosien ajan. Hän aivopesi minut alistumaan. Olen elänyt koston ja kiristyksen pelossa riittävän kauan. Paljastan tämän vaarallisen miehen ja vetoan niihin tahoihin, jotka mahdollistavat hänen toimensa, ennen kuin hän tuhoaa muiden elämiä. Seison muiden uhrien rintamassa enkä suostu enää olemaan hiljaa.”

Vainty Fairin mukaan neljä muuta naista on Woodin ulostulon jälkeen kertonut samankaltaisista kokemuksista. Uhrit kertovat sekä fyysisestä, seksuaalisesta että henkisestä pahoinpitelystä. Mansonin edustajat eivät ole vastanneet Vanity Fairin kommenttipyyntöön.

Lisää luettavaa