Happy Hour Skateboards juhlistaa 20-vuotista taivaltaan – myyntiin Tom of Finland K18-dekki

Onnea vetreälle nuorelle!

Happy Hour Skateboards juhlistaa 20-vuotista taivaltaan elokuussa Funny How Time Slips Away näyttelyllä Hämeentie 36:ssa, Siltasta vastapäätä.

Näyttelyn ovet aukeavat yleisölle Hämeentie 36:ssa perjantaina 5.8. klo 12.00.

Pieni Helsingissä perustettu ”maaltamuuttaneiden merkki” sai vankkaa fanikuntaa jo alkuvuosinaan, mutta Suomen tunnetuimmaksi skeittimerkiksi se kasvoi monen mutkan kautta. Näyttely käy kattavasti läpi merkin historiaa ihmisten, skeittielokuvien ja tuotteiden takaa.

Näyttelyn kohokohtana on arkistokappaleista kasattu dekkikokoelma, joka on harvinaisen laaja läpileikkaus suomalaiseen skeittidesigniin 2000-luvulla.

”Happy Hourin kanssa on ollut monen monta erilaista vaihetta – välillä on tehty vuodessa kaksi grafiikkaa, välillä kaksikymmentä. Välillä on istuttu muun muassa J. Karjalaisen kanssa samassa pöydässä printtidetaljeja miettien ja välillä pyöräytetty kokonainen mallisto alusta loppuun parissa tunnissa suoraan tehtaalle. ’Häppärin’ meininki on aina ollut aika orgaanista ja asioita on tehty välillä kieli poskella välittämättä siitä aukeavatko meidän sisäpiirivitsit kenellekään muulle, mutta ilmeisesti tämä on ollut toimiva kaava”, sanoo Mikko Kempas, Happy Hour Skateboardsin graafikko.

Näyttelyn yhteydessä pidettävässä pop-up kaupassa on luvassa heti avajaisissa todellista keräilijöiden herkkua. Avajaisiin tulee myyntiin erikoiserä Happy Hour Skateboards x Tom Of Finland Campfire-dekkejä ja paitoja, jotka ovat saatavilla Suomessa vain Hämeentien näyttelystä. Dekkiä on tehty käsin numeroitu 100 kappaleen erä, joista 36 kappaletta tulee myyntiin näyttelyyn ja loput myydään Tom Of Finlandin kaupasta Yhdysvalloissa. K-18 grafiikka paljastetaan avajaisissa 🔞

Näyttelyaikautaluja alta.

Avajaisviikonlopun aukioloajat

pe 5.8. klo 12-19
la 6.8. klo 15-19
su 7.8. klo 15-19

Elokuun aukioloajat

ke-su 10-14.8. klo 15-19

ke-la 17-20.8. klo 15-19

Näyttely on kaikille avoin, ilmainen sisäänpääsy.

Lisää luettavaa