Hauholle muuttanut räppäri teki studion navettaan – kyselee nyt apurahoja

Ensiesityksessä Ex Tuuttizin... Tuuttizksen... Tuuttixen musiikkivideo.

Ex Tuuttiz julkaisi hiljattain ensimmäisen albumin nimenvaihdoksensa jälkeen. Kaikki keil on välii digaa Ex Tuuttizt -albumin päätöskappale Mä kuulin et sä digaat taiteest on kuvattu musiikkivideoksi, joka saa ensiesityksensä Rumban sivuilla suurin piirtein nyt.

Artisti, joka aiemmin tunnettiin nimellä Tuuttimörkö, muutti Hauholle, jossa rakensi studion navettaan. Tällaisesta ja muustakin puuhastelusta rap-artisti kertoi aviisimme taannoisessa haastattelussa. Balansia Films vieraili hauholaismaisemissa ja mainitussa navetassa, ja kuvasi videolle päätyneen materiaalin filmille. Kyllä, filmille.

”Lähdettiin pari filmipurkkia kainalossa Hauholle kuvaamaan maaseudun rauhaa ja ajattomuutta. Haluttiin hengitellä raikasta ilmaa (samaa ilmaa kuin Ex Tuuttiz) ja tallentaa eri formaatein välitöntä meininkiä liikaa suunnittelematta”, ohjaaja Patrik Sundberg kertoo.

Musiikkivideon itseoikeutettuna tähtenä on toki Ex Tuuttiz, mutta kappaleella vieraileva DJ Kridlokk tekee komeat cameot näköradion välityksellä.

”Tahdottiin tehdä vilpittömään biisiin vilpitön musavideo”, Ex Tuuttiz sanoo.

Ja niistä otsikossa mainituista apurahoista kysellään tietenkin biisin huukissa. Paina alta play-nappia ja sukella rakeiseen, savuiseen ja raukeaan maalaisidylliin.