Helena Hauffista Marcel Dettmanniin – viikonlopun mittaiset teknobileet järjestetään sinun kotonasi

Striimikeikkojen määrä kasvaa kohisten.

26.03.2020

Resident Advisor tuo bileet kaikkiin kotikaranteeneihin, kun musiikkimedia käynnistää perjantaina 27. maaliskuuta 42 tuntia kestävät virtuaalireivit. Tapahtuma on osa #SaveOurScene-kampanjaa, jonka tarkoitus on pitää itsenäiset elektronisen musiikin artistit ja muut skenen tekijät kiinni leivän syrjässä maailmaa kurittavan pandemian ajan.

Club Quarantäne niminen virtuaalinen klubi aukeaa perjantaina kello 23 Suomen aikaa. Esiintyjälista on luonnollisesti pitkä ja siltä löytyy nimiä kuten Helena Hauff, Skee Mask, Marcel Dettmann, CEM, Shanti Celeste, Solid Blake, sybil Randomer ja Ryan Elliot. Sunnuntaiaamuun kestävää striimiä voi seurata Club Quarantänen kotisivuilta.

Striimikeikat ovat täyttäneet peruuntuneiden live-esiintymisten jättämän aukon vauhdilla. Esimerkiksi Scooter ilmoitti aikaisemmin, että perjantaina yhtye esiintyy virtuaalisesti YouTubessa ja Facebookissa. Mukana uudessa trendissä on myös levy-yhtiö Skorpioni, joka järjestää torstaina 26. maaliskuuta striimikeikan ovensa erikoistilanteen ajaksi sulkeneelta Kuudennelta linjalta käsin.

Vaikkei kotona yksinään riehuminen välttämättä päihitäkkään autenttista hienkatkuista klubielämystä, tarjoaa se silti mukavaa vaihtelua sohvalla löhöilyyn sekä mahdollisuuden pitää tuntuma tanssilattiaan yllä viruksen jälkeisiä juhlia varten.

Lisää luettavaa