Hellyttävä tarina Outkast-räppärin ja pikkupojan kohtaamisesta leviää somessa

Artisti näyttäisi olevan mukavan kaverin maineessa.

Hiphop-duo Outkastista parhaiten tunnettu André 3000, oikealta nimeltään André Benjamin on puhuttanut Twitterissä viime päivinä.

Räppäri nousi esille Jason Roth -nimisen käyttäjän vastatessa twiittiin, jossa kyseltiin kummallisimmista kohtaamisista julkkisten kanssa. Roth muistelee tekstissään kohtaamistaan artistin kanssa lauttamatkalla Alcatraziin 2010-luvun alussa.

”Kuusivuotias autistinen poikani alkoi höpöttää saksanpaimenkoirista, jotka olivat hänen pakkomielteensä siihen aikaan. André jutteli hänen kanssaan koirista 20 minuuttia, ja vaihdoimme numeroita”, mies kirjoitti.

Roth on liittänyt yli 44000 tykkäystä ja lähes neljätuhatta uudelleentwiittausta saavuttaneen twiitin mukaan kuvankaappauksen tekstiviestistä, jonka hän väittää saaneensa räppäriltä neljä vuotta myöhemmin.

”Hei Jason, nimesi tuli sattumalta eteeni. Muistan hauskan kohtaamisemme veneessä, heh. Miten lapsesi voi? Asun nykyään New Yorkissa. Ota yhteyttä jos olet täällä päin”, tekstarissa kirjoitetaan.

Twiitti on kerännyt kolmesataa vastausta, joista suurimmassa osassa hehkutetaan räppäriä upeaksi tyypiksi. Osa vastaajista on kertonut myös omia vastaavia kokemuksiaan Andrén kanssa kohtaamisesta.

Roth twiittasi vielä uudelleen kiitellen saamastaan huomiosta, ja tarkentaen kertomustaan.

”Yritimme tavata uudelleen New Yorkissa, mutta André oli muualla kuvaamassa leffaa. Olemme tekstailleet joitakin kertoja, ja hän on aivan mahtava tyyppi. Poikani ei uskaltanut mennä yhteiskuvaan hänen kanssaan, mutta minä en voinut vastustaa”, mies kirjoitti ja postasi twiitin yhteydessä kuvan räppärin kanssa.

Vuodesta 2007 taukoa pitänyt Outkast uudellenaktivoitui hetkeksi vuonna 2014. André 3000 on keskittynyt sittemmin näyttelemiseen. Hän on myös vieraillut muun muassa Beyoncén ja Jeezyn kappaleilla.

Lue twiittiketju alta:

Lisää luettavaa