Helsingin paras rockbaari täyttää 20 vuotta – huikeat ilmaiskeikat tulossa sen kunniaksi!

Bar Loose täyttää vuosia.

05.10.2022

Bar Loosessa juhlitaan 14.-16.10. koko viikonlopun kestäviä 20-vuotissynttäreitä.

Juhlien kunniaksi Teksti-TV 666 ja Flaming Sideburns heittävät ilmaiskeikat alakerran klubilla. Perjantaina 14. päivä Tekstareille lavan lämmittelee kuuma tuore garagerockbändi Lala Salama ja lauantaina 15. päivä ennen Fleimareita stagelle hyppää mm. Hunters– ja Smokin’ Aces -jäsenistön uusi Cobralife.

Mikäli Lala Salama tai Cobralife eivät ole tuttuja, niin alta pääset tutustumaan yhtyeiden musiikiin. Ns. saatanan kovia bändejä molemmat!

Elävää musiikkia tarjoillaan myös yläkerran lavalla: perjantaina The Balls -yhtyeen keulakuva Marjo Leinonen duo-kokoonpanollaan ja lauantaina Five Fifteen -yhtyeen sielu Mika Järvinen.

Sunnuntaina puolestaan on luvassa todellista perinneherkkua, kun jo vanhan Fredan Bar Loosen avajaisissakin soittaneet Nieminen ja Litmanen palaavat esiintymään Loosen yläkertaan usean vuoden tauon jälkeen.

Keikoille on vapaa pääsy (ovella peritään 3,50 euron eteispalvelumaksu).

Luonnollisesti viikonlopun aikana diskoillaan alakerrassa keikkojen jälkeen myöhään yöhön. Yläkerrassa puolestaan kuullaan vierailevia dj:tä Loosen vuosien varrelta. Lisäksi sunnuntain alkuiltaan on varattu myös bonusherkkua, kun jo Fredan Loosessa startannut “tositietäjien” musavisa Wizard of Loose kisataan extra-hienoin palkinnoin.

Lisää luettavaa