Boy Division on jo vuonna 2009 äänitetty mutta aiemmin julkaisematon My Chemical Romance -biisi. Kappale on ensimmäinen osa emobändin Conventional Weapons -julkaisusarjaa, joka muodostuu viidesta tupla-a-puolena julkaistavasta singlestä.
TF: Tässä ei ole lainkaan samaa Queen-pompöösiyttä kuin sillä bändin läpimurtolevyllä (The Black Parade, 2006). My Chemical Romance on vähän kuin mennyt emopunk-juurilleen.
TA: My Chemical Romance on itselleni ollut sellainen bändi, joka ei ole koskaan ihan täysin lähtenyt. Vähän kummallista, kun miettii, millaisista jutuista yleensä tykkään.
TF: Biisi on kyllä niin peruskamaa, että tästä on vaikea innostua samalla tavalla kuin näiden parhaista kappaleista. My Chemical Romancehan on loistava irtobiisibändi, jolla on tuo yksi hyvä albumikokonaisuus.
TA: Jos bändin ura oli jo valmiiksi laskusuunnassa, niin odottavatko he, että tämmöinen biisi kääntää sen uuteen nousuun?
TF: Joskus muutama vuosi sitten My Chemical Romance oli älyttömän iso bändi. Sen alasajo tuli hirveän nopeasti, suosio romahti hetkessä. Danger Days -levy oli tosi odotettu, mutta siinä ei ollut mitään sisältöä. Saa nähdä, soittavatko he kymmenen vuoden päästä My Chemical Romance plays The Black Parade -keikkoja ikääntyneille emoille.
TA: Ikääntynyt emo on aika pelottava ajatus.
TF: Semmoinen nelikymppinen äijä, jolla on tukka vedetty vieläkin toiselle puolelle naamaa. Huh huh, tulipa huono viba.

Rolllareilta on vastikään julkaistu kokoelma Grrr!, joka on ties kuinka mones kokoelma yhtyeen uralla. Toinen levyn sisältämistä uusista kappaleista on – yllättäen – kovin paljon perinteiseltä Rolling Stones -biisiltä kuulostava One More Shot.
TF: En tiedä, voiko Rolling Stonesista sanoa enää mitään muuta kuin että kuulostaapa Rolling Stonesilta. Ei tässä mitään vikaa varsinaisesti ole.
TA: Pelottava ajatus rockmusiikissa, että tekee jotain, joka kuulostaa samalta kuin mitä teki neljäkymmentä vuotta sitten.
TF: Stones on jämähtänyt omaan 1970-luvun soundiinsa. 1960-luvulla se oli aika eri bändi, mutta 1970-luvun puolivälissä he lanseerasivat tällaisen löysän grooven, ja siihen he ovat jääneet. Jos bändi on näin syvällä omissa maneereissaan, voi kyseenalaistaa, kannattaako niiden tehdä uusia biisejä ollenkaan.
TA: Yksi vanhempi bändi, jota tavallaan arvostan tuossa asiassa, on Twisted Sister. Ne ovat sanoneet, ettei uutta musiikkia tule, tämä on pelkkää nostalgiaa.
TF: Rolling Stonesin fanit ovat siinä iässä, että he ostavat vielä levyjä. Kyllä sen huomaa, kun Rollareilta tulee joka helvetin vuosi uusi kokoelma. Pitää olla tyytyväinen siitä, että on itse kiinnostunut uudesta musiikista. Ettei koko musiikin kuluttaminen perustu siihen, että on pari vanhaa suosikkia, joiden kaikki uusintajulkaisut pitää saada hyllyyn.
TA: Jotkut ihmiset vain tykkäävät levyistä enemmän kun musiikista. Ihan sama se on kaikessa muussakin musiikissa, vaikka ysäri-blackmetallissa. Emperorin ja Mardukin levyjä julkaistaan uudestaan tämän tästä.

Juttu jatkuu seuraavalla sivulla: