Hollywood-tähti oli pilvessä kuin Jeesus Adelen juhlakonsertissa – ei tajunnut paikalla olevan tv-kameroita

Seth Rogen oli keikalla, eikä se mennyt ihan kuten piti.

Seth Rogen
AOP

Viime kuussa Adele juhlisti 30-albuminsa julkaisua kahden tunnin erikoiskeikalla Griffith Parkin observatoriossa Los Angelesissa.

Yleisön joukossa oli myös Hollywood-näyttelijä Seth Rogen, joka tunnetaan myös suurena kannabiksen ystävävä. Rogen kertoi Jimmy Fallonin talk show’ssa, miten oli pössytellyt kantsua vaimonsa kanssa oikein kunnolla ennen Adelen keikkapaikalle saapumista. Mitä hän ei tajunnut oli se, että keikka oli valtava mediatapahtuma. Rogen oli kuvitellut, että paikalla olisi huomattavasti vähemmän ihmisiä ja kaikki muutenkin vähäeleisempää. Hän yllättyikin täysin, kun huomasi paikalla valtavat määrät kuvauskalustoa ja tv-kameroita.

Mikä pahinta, Rogenilla ja hänen vaimollaan oli eturivin paikat, joten kamerat kuvasivat heitä vähän väliä. Vaikka Rogen onkin tottunut pilviveikko, myönsi hänkin tunteneensa olonsa välillä vainoharhaiseksi.

”Siellä oli hemmetisti julkkiksia ja minulla oli olo, että jotkut heistä katsoivat minua halveksuen. Istuin Draken edessä. Ei minun pitäisi olla parempia paikkoja kuin hänellä”, Rogen kertoi.

Tsekkaile koko vierailu alta.