HS: Antti Tuiskun uudella singlellä oli määrä vierailla uusi räppäri Madboiali – räppärin fanit raivostuivat, yhteistyö peruttiin

Sinkku ilmestyy ensi viikolla ilman Madboialia.

16.03.2023

Antti Tuiskun oli määrä julkaista huomenna perjantaina uusi Baila por mi -niminen sinkku. Sinkulla oli määrä vierailla uudehko räppäri Madboiali.

Kappaletta ennakkomarkkinoitiin muun muassa TikTokissa. Nyt sinkun julkaisu on siirretty kokonaan ensi viikkoon, ja siitä tulee uusi versio, jossa Madboiali ei ole mukana.

Helsingin Sanomien mukaan Madboialin fanit raivostuivat tämän vierailusta Antti Tuiskun singlellä. HS:n mukaan Madboialin sosiaalisessa mediassa muun muassa halveerattiin seksuaalisia vähemmistöjä.

Madboiali on Warner-levy-yhtiön räppiin keskittyneellä Babyface-alamerkillä. Nyt kaikki maininnat kappaleesta on poistettu kokonaan sosiaalisesta mediasta. HS tavoitteli kommenttia Madboialilta. Babyface-levy-yhtiön Noora Kärki kertoi HS:lle tekstiviestitse, että Madboiali päätti jättäytyä pois kappaleelta omasta aloitteestaan. Enempää Kärki ei halua kommentoida tapausta.

Rumba haastatteli viime kesänä Madboialia. Tuon haastattelun voit lukea täältä. Tuolloin Madboiali kertoi muun muassa seuraavaa:

”Ulkopuolelta tuleva palaute ei kuitenkaan määritä sitä, mitä Dia sanoo ja ei sano musiikissaan. Artisti kertoo saavansa negatiivista palautetta aivan kuten muutkin muusikot, mutta toteaa olleensa alusta asti taitava sivuuttamaan ikävät kommentit. Siellä mistä mä tulen, koen että me joudumme tekemään tuplasti enemmän duunia kuin suomalaiset artistit. Sillä vihalla ei kuitenkaan pitäisi olla väliä. Antaa jengin huudella. Jos sulla on tarpeeksi itseluottamusta, sua ei kiinnosta ollenkaan, mitä muut sanovat. Keskityn olemaan itseni ja jatkan eteenpäin”, hän sanoi ja jatkoi:

”Ajattelen niin, että ihmisille saa kerrottua asioita parhaiten silloin, kun ne kertoo lempeästi. Näköjään se on toiminut, sillä olen saanut valtavan määrän viestejä, joissa jengi sanoo kuinka paljon ne fiilaavat. Yritän vastata joka ikiselle, mutta nyt se on ollut vaikeampaa kuin koskaan. On kestänyt useita päiviä saada vastattua kaikille, mutta mun on pakko. Jos joku näyttää rakkautta, on pakko antaa sitä takaisin.”

Lue HS:n uutinen täältä.

Lisää luettavaa