Huippu-DJ vastaa kritiikkiin: ”meillä oli kitarat lavalla ja emme käytä USB-tikkuja”

Diplo ei jaksanut kuunnella löpinää.

Suomessa niin soolona kuin Jack Ü:n ja Major Lazerin riveissä esiintynyt Diplo on päättänyt vastata kliseisiin, joita DJ kuin DJ todennäköisesti uransa aikana kuulee. Tämä klisee kuuluu yleensä niin, että DJ ei muuta tee kuin lyö USB-tikun koneeseen ja seuraavaksi painaa välilyöntiä.

Toki näin saattaa monesti ollakin, mutta ei selvästikään Diplon kohdalla, joka tunnetaan myös monipuolisesta suhtautumisestaan musiikkiin.

Nyt Diplo vastaa Twitterissä Ryan Adamsille, joka kirjoitti näin: ”Tämä koko ’soitetaan oikeaa musiikkia kitaroilla’ -juttu rulaa. Hyvää yötä kaikille!”

Diplo taas vastasi Adamsille näin: ”Olen pahoillani pettymyksestä, mutta meillä oli kitaroita lavalla ja emme käytä USB-tikkuja vaan SD-kortteja.” Tekstin lisäksi Twiitissä on mukana video Way Out Westistä Göteborgista.

Ainakaan vielä kumpikaan ei ole jatkanut jutustelua. Adams twiittasi Oslosta, kun Diplo taas Ruotsista. Voineekin olla, että muusikot ovat törmäilleet jossakin ja Diplo on päättänyt kuitata asiasta. Diplo on tunnettu varsin räiskyvästä persoonasta, joten kannanotto juuri hänen suustaan ei ole kovinkaan yllättävä.

Aihe on sen verran herkullinen, ettei olisi ihme, vaikka joku tunnettu muusikko vielä jatkaisi keskustelua omalta osaltaan.

Sitä ennen kannattaa tsekata twiitit alta ja kuunnella live-veto, jolla Diplo soittaa lyömäsoittimia ja Jack Ü:n toinen osapuoli Skrillex soittaa kitaraa.