Huomio, Rush-fanit! – Olisiko tämä kaveri täydellinen esittämään Geddy Leetä, jos bändistä tehtäisiin elokuva?

Jos Rushista oltaisiin tekemässä leffaa, ehdottaisimme basistivelhon ja solistin Geddy Leen vaativaan rooliin kaveria nimeltä Paul Rust. Eli tätä kaveria.

Paul Rust Love

Rust tähdittää vasta viime viikolla ilmestynyttä Netflixin Love-sarjaa, jota hän on itse ollut myös kehittämässä menestyskomedioista tunnetun Judd Apatown kanssa. Paitsi että Rust on ulkonäöltään erittäin sopiva Geddy Leeksi, hän myös soittaa Love-sarjassa bassoa ja laulaakin sujuvasti. Kuvitelkaa hänet vain pitkillä hiuksilla ja ilman laseja valkoisessa kimonossa. Täydestä menisi!

Lisäksi kaveri on sopivan ikäinen esittämään pari-kolmekymppistä Leetä Rushin esikoislevyn ilmestymisestä 1980-luvun menestykseen. Jos siis hypoteettinen elokuva tehtäisiin lähivuosien aikana.

Valitettavasti Love on niin tuore sarja, ettemme löytäneet YouTubesta näytettä Rustin basistintaidoista. Alta voit kuitenkin katsoa pienen promopätkän, jossa esitellään Rustin esittämää hahmoa.

(And if any English speaking Hollywood execs happen to find this post, here’s the gist of it: Make a film about Rush, and cast this guy as Geddy Lee!)

Lisää luettavaa