Ida Paul & Kalle Lindroth julkaisi kakkosalbuminsa – Duon Black Box -keikka siirtyy syksyyn

Uudella albumilla pohditaan esimerkiksi inhimillisyyttä.

21.03.2020

Ida Paul & Kalle Lindroth julkaisi uuden Vuonna nolla -albuminsa eilen perjantaina (20.3.). Albumin ovat tuottaneet RZY ja Ilkka Wirtanen. Voit kuunnella albumin uutisen lopusta.

Uuden albumin tarinat ovat syntyneet vaihtelevissa maisemissa.

”Tämän levyn biisejä ollaan kirjoitettu keikka-autossa, laivalla, hotelleissa, kotisohvilla, rannalla ja studioissa. Meille tuttu tarinankerronnallisuus on läsnä toisella studioalbumillamme; biisit ovat elämänmakuisia ja rehellisiä. Ei olla sensuroitu itseämme vaan lähdettiin rohkeasti kirjoittamaan just niistä asioista, jotka mieleen sattuivat minäkin päivänä pulpahtamaan.” Paul ja Lindroth kertovat albumin taustasta.

Albumin kappaleissa pohditaan niin omaa itseä kuin maailmankaikkeuttakin.

Vähän väsyttää tuo festareiden tunnelmaa arkeen, Vika hidas kertoo katkeransuloisesta erkaantumisesta ja Hiekkalaatikolla tutkii ihmisyyttä ja inhimillisyyttä vaikeina aikoina. Uteliaisuus ja pohtivuus omaa itseä, muita ja maailmankaikkeutta kohtaan ovat vahvasti läsnä tällä levyllä.”

Duon Helsingin Jäähallin Black Boxin keikka siirrettiin koronaviruksen vuoksi toukokuusta syksylle. Uusi keikkapäivä on 30. lokakuuta.

Duon debyyttialbumi on vuonna 2018 julkaistu Nää kaikki kertoo susta.

Lisää luettavaa