Ilmestyivätkö Marko Annalan kasvot tulipalosta nousseeseen savupilveen Kaliforniassa?

Mikko Litmanen

Yhdysvalloissa koettiin lauantaina 25.10. ihmeellisiä asioita, raportoi YourCentralValley.com.

Palokunta oli sammuttamassa Fresnossa liekkien nielaisemaa huoneistoa, kun tapahtumia sivusta seurannut tuntematon hyväntekijä ryntäsi äkkiarvaamatta sisälle palavaan asuntoon. Rohkea siviili palasi pian ulos tulen keskelle jäänyttä asukasta kantaen, ja samaan aikaan kun mies ryntäsi pihalle, palosta nousseeseen savupilveen ilmestyi miehen kasvokuva. Katso kuva tästä.

Paikalliset uutiskanavat kiistelevät nyt, olivatko kasvot Jeesus Nasaretilaisen ja millaiseksi jumalalliseksi viestiksi tapaus on tulkittavissa.

Tapahtumia tiiviisti seurannut Rumban työryhmä ei kuitenkaan yhdy Jeesus-teoriaan. Savupilven kasvonpiirteitä tarkasti tutkimalla olemme rajanneet ilmestyksenomaisen näyn kymmeneen vaihtoehtoon, ja jää lukijan tehtäväksi muodostaa niiden perusteella oma mielipiteensä.

Siispä: kuka heistä ilmestyi savupilveen viikko sitten Kaliforniassa? Niin paljon kysymyksiä, niin vähän vastauksia.

Onko se otsikkokuvassa näkyvä Marko Annala vai sittenkin Black Sabbathin basisti Geezer Butler? Toisaalta hahmo saattaa olla viattomia suojelemaan tullut Tony Iommi. Vai oliko se sittenkin Jukka Poika? ZZ Topin Billy Gibbons saattaa olla liiankin selvä vaihtoehto. Samoin John Lennon. Soundi-lehden kolumnisti Teppo Vapaus on hivenen kauempaa haettu malli, mutta toisaalta todistusaineistolta ei voi ummistaa silmiä. Tilanne voi olla myös Dave Grohlin mainostemppu. Ajankohta olisi Foo Fightersin kannalta sopiva. Savuhahmoa tutkiessa ei voi välttyä Chris Cornell -mielleyhtymiltäkään. EDIT: Tarkkanäköinen lukija näki pilvessä myös Anssi Kelan kasvot, ja se on yhtä hyvä vaihtoehto kuin muutkin.

Tämä on tärkeää!