Ilon ja onnen päivä: Helsinkiin ja Kuopioon avattiin tänään täysin uudet levykaupat – tiedät, mitä tehdä!

Levykauppa Äx on avannut tänään uuden myymälän Helsinkiin ja Kuopioon. Viikonlopun aikana myymälöissä on spesiaaliesityksiä, ja voisi kuvitella, että eiköhän myymälöissä myös jonkinlaisia tarjouksia ole tarjolla.

Helsingin myymälä löytyy osoitteesta Hakaniemen Torikatu 2 (Hämeentien kulmassa Hakaniemen hallia vastapäätä).

Äxän mukaan osoitteesta löydät ”uuden myymälämme jossa on pyritty yhdistämään Kallion ja Asematunnelin parhaat ominaisuudet. Yläkerta on pyhitetty cd-levykäisille ja alakerrasta löytyypi ne vinyylit, mustat ihanat lätykät joita monet teistä himoitsevat jopa enemmän kuin seksuaalista kanssakäymistä eri tyyppien kanssa. Vinyyleitä on reilusti tässä myymälässä, käytettyjä useampi tuhat ja uusia samoin. Huomioithan että parisen tuhatta käytettyä vinyyliä ei ole netissä saldoilla, eli niitä voit saada itsellesi vain paikanpäällä käymällä.”

Myös Kuopiosta löytyy uusi Levykauppa Äx osoitteesta Tulliportinkatu 36 (Seppälän vanha tila, kadun toisella puolella vanhasta Kuopion Äxästä).

”Kuopion uudesta Äxästä tulee samalla keskusvaraston noutopiste, joka taas tarkoittaa sitä että Kuopion valikoima on vähintäänkin mielenvikainen. Eli jos katselet levykäisiä tahi paituleita nettisivuiltamme ja huomaat että tuotetta on Keskusvarastossa, tämä tarkoittaa sitä että kyseinen tuote on heti noudettavissa Kuopion myymälästä. Voit tilata himoitsemasi vehkeet netistä ja noutaa ne myymälästä tai sitten kävelet suoraan kauppaan ja kerrot Maijalle että mitä olet vailla. Maija pitää huolen että rahavarasi siirtyvät meidän hallintaamme ja sinä poistut liikkestämme tyytyväisenä pussukka täynnä erilaisia hyödykkeitä”, Äxän Facebook-sivuilla kerrotaan.

No niin, tiedätte mitä tehdä: pidetään kivijalkamyymälät hengissä ja shopataan niitä plattoja, perkele!

Levykauppa Äxän Facebook-sivuille pääset tästä.