Isac Elliot julkaisi ensimmäisen suomenkielisen kappaleensa vuosiin – mukana William ja Cledos

20min-biisi nousi valtavaksi TikTok-ilmiöksi jo ennen julkaisuaan.

Isac Elliot lasketteli eilen urallaan uusille vesille, sillä artistilta ilmestyi ensimmäinen suomenkielinen biisi sitten vuoden 2017. Tällöin hän julkaisi yhteis-ep:n Mikael Gabrielin kanssa, ja tälläkin kertaa julkaistun kappaleen kohdalla kyseessä on yhteistyö. Eilen Suomen Def Jamin kautta julkaistulla 20min-singlellä nimittäin vierailevat William ja Cledos.

”Biisi syntyi noin vuosi sitten kun olin ystävien kanssa studiolla viettämässä perjantai-iltaa”, Isac Elliot kertoo. ”Teimme puolivahingossa suomenkielisen biisin ja totesin, että suomenkielistä pitää tehdä lisää. 20min oli ensimmäinen biisi mikä tehtiin, ja pyysin heti Cledoksen ja Williamin kuuntelemaan sitä. He tykkäsivät isosti ja lähtivät messiin.”

Isac Elliot on nuoresta iästään huolimatta rakentanut pitkää ja vakuuttavaa artistiuraa, ja hänen kappaleitaan on suoratoistopalveluissa kuunneltu lähes 300 miljoonaa kertaa. 20min-kappale tulee mitä ilmeisimmin kiitettävästi kasvattamaan tätä lukua, sillä biisi striimasi heti ensimmäisenä päivänä yli 300 000 kertaa.

Eikä mikään ihme, sillä kyllähän tämä TikTok-ilmiöksikin ennen julkaisuaan kohonnut kappale on säihkyvän tasokas alusta loppuun. Sulavalinjaista laulua ja supliikkia räppiä yhdistelevä biisi on kyllästetty huolettomalla itsevarmuudella ja kunnianhimolla, ja sidottu yhteen Los Rollos -tuottajakaksikon viehättävästi eteenpäin kiitävällä biitillä. Kuten Cledos tokaisee riimeissään: ”Mikä sulle täysii, se on mulle vaan just ja just minimi”.

Kuuntele kappale alta.

YouTube video

Lisää luettavaa