Ismo Alanko laulaa rakkaudesta, elämästä ja luonnosta – kuuntele uusi sinkkubiisi Se

Artisti keikkailee uuden albumin tiimoilta klubeilla helmi-huhtikuussa.

21.01.2023

Ismo Alanko julkaisee kahdeksannen sooloalbuminsa 10. helmikuuta. Me olemme ihme -niminen teos on ”ylistys elämän ihmeelle, rakkaudelle ja kaikessa läsnä oleville luonnonvoimille. Asioille, jotka saavat kurkottamaan kohti valoa pimeinä aikoina.”

Levyn debyyttisingle Synkkää musiikkia ilmestyi marraskuussa. Perjantaina julkaistu toinen sinkku, albumin avausraita Se, edustaa toisenlaista tyyliä viestien albumin monipuolisuudesta.

“Yhtyeeni muuntautuukin tarvittaessa sujuvasti tiukasta rockbändistä isoksi massiivisesti pauhaavaksi orkesteriksi.”, Alanko kertoo tiedotteessa.

”Lauluissa rakkaus on pakahduttavan suurta, kaiken ristiriitaisuus repivää, ja kieli taipuisasti poskessa, kun vastaukset ovat hukassa. Albumin laulut muodostavat kokonaisuuden, jossa henkilökohtaiset kokemukseni sulautuvat maailman pauhuun värikylläisessä musiikillisessa maisemassa.”

Tulevan albumin on tuottanut kitaristi Jussi Jaakonaho, joka myös soittaa levyllä. Hänen lisäkseen Alangon bändiin kuuluvat Joakim Berghäll, Mikko Mäkelä, Juho Viljanen ja Niko Votkin.

Levynjulkaisukiertue alkaa torstaina 16. helmikuuta Helsingin Tavastialta ja päättyy aprillipäivänä Seinäjoen Rytmikorjaamolle. Katso koko 18-keikkaisen rundin päivämäärät ja pysähdyspaikat jutun lopusta.

Kuuntele uusi single alta.

To 16.2. Helsinki, Tavastia
Pe 17.2. Joensuu, Kerubi
La 18.2. Joensuu, Kerubi
Pe 24.2. Jyväskylä, Lutakko
La 25.2. Savonlinna, House of Olaf
Pe 3.3. Hyvinkää, Hyvinkääsali
La 4.3. Pori, Virkistyshotelli Yyteri
Su 5.3. Kouvola, Pato Areena
Pe 10.3. Lahti, Möysän Musaklubi
La 11.3. Helsinki, Kulttuuritalo
Pe 17.3. Turku, Logomo
La 18.3. Tampere, Tavara-asema
Pe 24.3. Lappeenranta, Kulttuuritila Nuijamies
La 25.3. Porvoo, Taidetehdas
Ke 29.3. Espoo, Sellosali
To 30.3. Kuopio, Sawohouse Underground
Pe 31.3. Oulu, Tullisali
La 1.4. Seinäjoki, Rytmikorjaamo

Lisää luettavaa