Italialaisia mafiosoja ja pastaa – loppukesästä ilmestyy hieman erilainen teos suomalaisesta Vain elämää -sarjassa esiintyneestä pop-tähdestä

Kasmirista vähän erilainen kirja.

Kasmir
Julius Konttinen

Kasmirista (oikealta nimeltään Thomas Kirjonen) tulee syysmarkkinoille hieman erilainen kirja.

”Kasmirin elämässä on kaksi hallitsevaa intohimoa: musiikki ja ruoka. Ammentavatko ne samasta luovuudesta? Poptähden henkilökuva Kasmir: Annoskateus kulkee biisinteosta ja keikkalavoilta keittiöön”, kertoo kustantamo WSOY:n sivu ja jatkaa:

”Kasmir tiesi jo kuusivuotiaana, että hänestä tulee kokki, ja 2000-luvun alussa tulevan popparin annoksia saikin maistaa monessa helsinkiläisravintolassa. Kesällä 2014 kokin hommat jäivät, kun Vadelmavene ja sitä seurannut debyyttialbumi AMK Dropout nostivat Kasmirin poptaivaan tähdistöön. Rakkaus ruokaan ja ruoanlaittoon kuitenkin jäi. Kirjassa Kasmir kertoo stooreja elämänsä varrelta aina yläasteen bändin ensimmäisestä keikasta pastan valmistamiseen italialaiselle mafiosolle New Yorkin Hamptonsissa. Tarinoinnin lomassa valmistuu parikymmentä suosikkiruokaa suoraan muusikon omasta elämästä”, esittelytekstissä kerrotaan.

Tarinat on kerännyt kansien väliin kirjailija Erkka Mykkänen, jonka alkuvuodesta ilmestynyt teos Something Not Good on hehkutettu lähes kaikkialla maasta taivaisin.

Annoskateus ilmestyy elokuussa.