”Itse tykkään että just hyvää, tavallaan jopa ihan parasta musaa on tämmönenkin” – tänään ilmestyi tällaistakin

Ville Pirinen Combat School albumikantaan.

03.10.2018

Ville Pirinen Combat School -sooloyhtyeen keulahahmo Ville Pirinen lähestyi avoimella kirjeellä maailmaa, ja kuten yleisesti ottaen aina, Rumba oli hereillä.

”Terve teille rakkaat ystävät ja heippa vaan muukin jengi! Aina sama laulu on eräänlainen ”kokoelmalevy” riffeistä ja teksteistä, joita olen vuosien saatossa ns. soolokeikoilla soitellut. Joissain tapauksissa riffi voi olla varastettu omalta bändiltä vuodelta 2002, ja päälle olen määkäissyt ns. ”tätä varten” vuonna 2018 kirjoittamani tekstin. Että semmosta. Aina sama laulu!”

”Minä soitin levyllä bassokitaraa, tai sellaista Squier Bass VI -vehjettä, joka on oikeastaan oktaavia matalammalta soiva, hankalammin soitettava kitara. Sen lisäksi poljin erilaisia säröpedaaleja. Ja muita pedaaleja. Ja laulaa loilotin. Ällistyttävän lahjakas nuorukainen Teemu Markkula äänitti soiton, vispaili kaksin käsin laulukaikuja siinä äänityshetkellä, ja lopulta miksasi KOKO PASKAN. Päällesoittona äänitin kitaraa yhteen biisiin, synapömäyksiä toiseen ja virvelirummun räpistelyä kolmanteen, sekä laulutuplauksia useimpiin kertosäkeisiin. Syntisen komea mies nimeltään Jarkko Heiniö masteroi levyn JUMALAUTA RUOTSISSA SAAKKA.”

”Itse tykkään että just hyvää, tavallaan jopa ihan parasta musaa on tämmönenkin. Kuuntele sinäkin, ei voi kokeilematta varmaksi tietää vaikka tykkäisit myös. Jos ei just tämmönen napostele, netissä riittää onneksi rajaton määrä & tyylikirjo musiikin mielipuolista ihmettä meille kaikille rakastettavaksi!”

”Ystävällisin terveisin, Tampereella lokakuussa 2018”

– Ville Pirinen

Lisää luettavaa