”Jengi ei tajua, että tämä on prosessi, tämä ei ole pikajuoksu, tämä on maratoni” – Hypetetty Kingfish julkaisi upouuden ep:n syntymäpäivänään

Uutta Kingfishiä!

Kingfish viettää tänään 21.11. syntymäpäiviään ja mikäpä olisi parempi tapa juhlistaa kuin julkaisemalla uutta musiikkia. Juuri niin Kingfish tekee ja julkaisi upouuden ep:n nimeltä Mästerpläni.

Mästerpläni sisältää neljä kappaletta ja ep:lla vierailevat Bizi, Sunmutsis ja Versace Henrik.

Kingfish on yksi hypetetyimmistä räppäreistä tällä hetkellä. Rumban tammikuisessa rap-listauksessa Kingfishista kerrottiin seuraavasti: ”’Varokaa Fisun plattaa’, huudahti MG Koko kesä -biisillä. Ep oli mielenkiintoinen ja sitä seurannut Pakko flexaa -kappale kertoi vielä uudesta Tasoin nostosta. Kingfish on eittämättä yksi tämän hetken potentiaalisimmista nimistä. Tulee plattaa tai ei, niin kaiken järjen mukaan tämä vuosi ei tule olemaan hiljainen. Esimerkiksi Ali Jahangiri, Sampo Axelsson ja Davo ovat antaneet tälle räppärille shoutouttinsa. He eivät tehneet sitä turhaan.”

Kingfish julkaisi ep:ltä löytyvän Miss Summer -singlen syksyllä. Tuolloin edellisestä julkaisusta oli kulunut jo miltei vuosi, mutta ep:n julkaisun yhteydessä Kingfish muistuttaakin, ettei pidä kiirehtiä. Tiedotteella hän kertoo ep:sta näin: “Kun mä palasin lomilta huudeille, niin tuli sellanen fiilis että mun oli pakko tiputtaa musaa 21 marraskuuta, koska se on mun päivä, vähän niinku viime vuos oli mun vuos ja niin tulee olee seuraavakin. Kaikki on osa mun mästerpläniä. Skenessä tapahtuu paljon, ja välillä jengi unohtaa kuka on se Musta 007, mastermind, joka näkee ja kuulee kaiken. Jengi ei tajuu että tää on prosessi, tää ei oo pikajuoksu, tää on maratoni. Eka vuos tääl kybä viel tulos.”

EP:n julkkareita vietetään Ääniwallissa 1. joulukuuta, jolloin tuore ep on kuultavissa ensimmäistä kertaa livenä. Kingfishin lisäksi lavalle nousevat illan mittaan Tippa-T & Bizi.

Illan levymusiikista vastaa So Damn Tuff ja Dope HKI -klubeista tuttu DJ Double M.

Tsekkaile uusi ep alta.