Jenkkiräpin saralla jokaiselle jotakin -tyyppisiä julkaisuja – yksi rap-tähdistä päätti jopa kuusi kuukautta kestäneen eläkkeensä

Sitten suoratoistopalvelut sauhuamaan.

04.11.2018

Uutisoimme torstaina Vince Staplesin tuoreesta levystä. Sen lisäksi jenkkiräpin saralla julkaistiin samassa aikaikkunassa reippaasti muitakin ison volyymin levyjä. Niistä ote alla.

Ensimmäisenä apajille ehti Action Bronson uudella White Bronco -levyllä. White Bronco jatkaa siitä mihin Bronson viimeksi jäi, mutta vielä orgaanisemmalla soundilla, eli räpit vedetään pitkälti ihan aitojen raitojen päälle.

Vierailijana tällä levyllä kuullaan muun muassa A$AP Rockya. Se on levyn kappaleista ainoa soundimaailmaltaan hieman poikkeava ja saa jopa pohtimaan, että oliko alunperin tarkoitettu Rockyn levylle.

Kenties ennakkoon mehustetuimman levyn marinoi ilmoille Swizz Beatz. Räppäri-tuottajalla on tunnetusti hyvät kontaktit ja lonkerot syvällä rap-piireissä, joten vierailijakaarti on pelkkää a-listan tavaraa.

Poison-levy pitää sisällään 10 kappaletta ja vierailijoita kuten Nas, Young Thug, Giggs ja Pusha T. Joten mitään eilisen teeren poikia ei tällä levyllä kuulla.

Migos-triosta tuttu Quavo julkaisi hiljattain oman soolonsa ja nyt oli Takeoffin vuoro. Takeoff ei ole huolinut Rocket-albumilleen yhtäkään virallista vierailijaa. Migos-triossa toisinaan varjoon jäävä Takeoff saa nyt siis näyttää kyntensä kahdentoista kappaleen mitalla. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan, kun Offset saa kolmantena näyttää osaamisensa.

Viikonlopun kuumin julkaisu oli kuitenkin jo kertalleen räpistä eläköityneen Metro Boominin tuottajalevy Not all heroes wear capes. Metro Boomin on tällä kuusi kuukautta kestäneellä eläkkeellään saanut aikaiseksi louhittua muutaman oikein mainion kappaleen.

Vierailijakaarti ei tietystikään tällä nuorella rap-mozartilla ole vaatimaton, vaan joukosta löytyy nimiä kuten 21 Savage, Travis Scott, Kodak Black ja Gunna, sekä hieman yllättäviä nimiä WizKid ja J. Balvin. Jälkimmäiset nimet ovat tunnettuja eri tyylilajeista, joten samalla Boomin todistaa hallitsevansa jotain muutakin kuin perinteiset trap-jutut.

Bonus-biisillä kuullaan Draken vierailu, mutta biisi on jo sen verran vanha, että Yhdysvalloissa sitä ei kehdattu laittaa varsinaisten levyraitojen joukkoon.

Jutussa mainitut levyt löytyy tottakai suoratoistopalveluista, mikäli näytteet maittavat, niin kannattaa pistää kuunnellen.

Lisää luettavaa