John Smith -festivaalin ohjelma on valmis – viimeisinä lisäyksinä muun muassa kanadalaista rokkia ja saksalaista heviä

Kahdeksan uutta nimeä julki.

11.02.2023

Keski-Suomessa Laukaan Peurungassa 20.-22. heinäkuuta järjestettävä John Smith Rock Festival on julkaissut ohjelmistonsa viimeisetkin nimet.

”Suomen rockeimman festarin” kattausta täydentävät kanadalainen hard rock -yhtye Danko Jones ja iloisesta power metalistaan tunnettu saksalainen Freedom Call. Kotimaista puolta edustavat Beast in Black, Swallow the Sun, Bloodred Hourglass, Fear of Domination, Kaunis Kuolematon ja Suotana.

“Kuten toivottavasti elämä ja kaikki sen sisältämät hyvät laulut päättyvät duuriin, niin päättyvät myös meidän julkistuksemme. Ruudun tällä puolen ollaan todella tyytyväisiä tämänvuotiseen kattaukseen. Saimme ansiomme mukaan, isän kädestä, joten siis kaikki se, minkä halusimme teidän kokevan, te koette”, festivaalin puolesta kommentoidaan tiedotteessa.

”Metallisektori edustettuna jälleen kerran hyvällä laajuudella, ja mikä tärkeintä, väittäisimme nipun olevan ennen kaikkea tunnistettavasti täysin meidän näköisemme! Uskomme tuotteen laatua kohtaan on siis vankka ja horjumaton.”

Tapahtuman pääesiintyjät ovat Cradle of Filth torstaina, D-A-D perjantaina ja Amorphis lauantaina. Katso koko päiväkohtainen ohjelma alta.

Kaikki lipputyypit ovat nyt myynnissä. Yhden päivän liput kustantavat 85 euroa, kahden päivän liput 129 euroa ja kolmen päivän liput 159 euroa. Lisätiedot ja liput festivaalin nettisivuilta.

John Smith Rock Festival

Torstai 20.7.2023

Cradle of Filth
The Halo Effect
Sólstafir
Lord of the Lost
Omnium Gatherum
Fear of Domination
Marianas Rest

Perjantai 21.7.2023
D-A-D
Soilwork
Sonata Arctica
Perturbator
Swallow the Sun
Equilibrium
Freedom Call
Smackbound
Kaunis Kuolematon
Suotana

Lauantai 22.7.2023
Amorphis
Beast in Black
Kyyria
Danko Jones
Bloodred Hourglass
VOLA
Before the Dawn
Rotting Christ
Scar Symmetry
Vorna
Red Eleven

Lisää luettavaa