”Joidenkin ihmisten on vaikea hyväksyä sitä, että Johnny Depp voi laulaa rock’n’rollia” – Jeff Beckin ja Deppin projektilta uusi single ja lisätietoja tulevasta albumista

Tällä kertaa kaksikko laittoi Velvet Undergroundin kappaleen uuteen uskoon.

19.06.2022

Johnny Depp on esiintynyt kitaristisuuruus Jeff Beckin keikoilla viime aikoina laulaja-kitaristin roolissa. Vaikka aihe on noussut suuresti esille vasta hiljattain, kuvio ei ole millään tavalla uusi. Kaksikko on pitänyt yhtä jo joitakin vuosia ja äänittänyt pandemian aikana kokonaisen albumin, joka julkaistaan 15. heinäkuuta.

Albumin esittäjiksi on merkitty yksinkertaisesti Jeff Beck & Johnny Depp, ja sen nimi on 18. Beck kertoo tiedotteessa nimen viittaavan kaksikon vitsailuun siitä, että yhdessä työskennellessään he tunsivat olevansa jälleen 18-vuotiaita. Kitaristi kehuu Deppiä ja kertoo, ettei hänellä ole ollut näyttelijän kaltaista luovaa kumppania vuosiin.

”Hän oli hallitseva voima tämän levyn teossa. Toivon vain, että ihmiset ottavat hänet tosissaan muusikkona, sillä joidenkin ihmisten on vaikea hyväksyä sitä, että Johnny Depp voi laulaa rock’n’rollia.”

Levyllä on 13 kappaletta, joista suurin osa on covereita. Miehet ovat ottaneet käsittelyynsä muun muassa Killing Joken, Beach Boysin, Marvin Gayen ja The Everly Brothersin biisejä. Lisäksi albumilla on kaksi Deppin omaa, uutta kappaletta. Niistä toinen, This is a Song for Miss Hedy Lamarr julkaistiin hiljattain.

Projektin viimeisin single ilmestyi perjantaina. Se on uusi versio Velvet Underground -yhtyeen kappaleesta Venus in Furs.

Beckin yhtye Depp mukaan lukien esiintyy Helsinki Blue Festival -tapahtumassa tänään sunnuntaina ja Tampere-talossa huomenna maanantaina.

Kuuntele kaksikon uusimmat singlet alta.

Lisää luettavaa