Jos aiot kuunnella tänä viikonloppuna vain yhden levyn, niin Haim julkaisi hyvän siihen tarkoitukseen

Women In Music pt. III on nyt julkaistu.

Haim-yhtye julkaisi uransa kolmannen albumin Women In Music pt. III. Haimin siskosten muodostama yhtye julkaisi levyä ennakoiden kuusi singleä, josta nostimme Rumban soittolistalle muun muassa The Steps -biisin, josta kerroimme näin:

”Haim-trio on julkaissut tukun toinen toistaan parempia kappaleita. The Steps on hieno ja ajaton pop-biisi, joka saa hyvälle tuulelle. Kertosäkeessä on koukkua ja americanaa. Kappaleesta tulee itseasiassa hivenen mieleen Vampire Weekendin Father of the Bride -albumi, joka on oikein sopivaa, kuultiinhan Haim-solistia levyllä.”

Vampire Weekend sikäli kuuluu levyllä ihan syystäkin, onhan albumia ollut tuottamassa Rostam Batmanglij, joka on hittinikkari monien VW-kappaleiden takaa. Muita levyn tuottajia ovat niin ikään VW-hommissa kunnostautunut Ariel Rechsthaid ja Haimin päävokalistiksi luettava Danielle Haim.

Biisejä levyllä on 16, joista aikaa sitten julkaistuja bonusbiisejä 3. Kaikkia hittejä Haim ei tuhlannut kuuteen sinkkujulkaisuun vaan levy toimii koko kokonaisuuden mitalta. Heti avausraita Los Angeles tekee hommat selväksi ja esimerkiksi Gasoline on hyvän mielen raita, jolla kuuluu Amerikka.

Ja vaikka Vampire Weekend tuli aiemmin puheeksi, niin tottakai levy kuulostaa siltä itseltään, eli Haimilta. Trio on saanut aikaiseksi hyvän levyn, joka eittämättä kuuluu vuoden mielenkiintoisimpiin tapauksiin. Koko levy löytyy suoratoistopalveluista, mutta alla muutama näyte.