”Jos biisien konteksti on pelkästään sitä, että sä kerrot kuinka sekaisin sä oot, niin on syytä nostaa tasoja” – View trippailee selvänä uudella musiikkivideollaan

Rumban ja YleX:n Tulevaisuuden Tusina -äänestyksessä kärkikolmikkoon yltänyt View julkaisi tänään musiikkivideon uuteen singleensä Trippin’ Sober. Kappale on toinen näyte View’n myöhemmin tänä vuonna julkaistavalta debyyttialbumilta, jonka julkaisee saksalainen Cargo Records.

Ensimmäinen single Deeper (Bitch Leave A Comment) feat. Ronya julkaistiin viime vuoden lopulla.

Katso Veli Creativen Matti Vesasen ohjaama video alta.

Trippin’ Sober on kuvaus View’n luovasta tilasta studiossa ja samalla kannanotto sellaisia artisteja vastaan, jotka kristallinkirkkaan vision sijasta pyrkivät ensisijaisesti hakemaan inspiraatiota erilaisista päihdyttävistä substansseista.

”Lähtökohtaisesti tää biisi ei oo mikään huumeidenvastainen kampanja. Mulle on ihan sama, mitä jengi vetää ja kuinka paljon ne vetää. Pointtina biisissä on se, että meille studiossa normaalitila on se mitä monet muut yrittää saavuttaa päihteillä. Se ei oo kauheen cool, että tarvitsee luovan tilan saavuttamiseen aina jotain joka sekoittaa pään, ja sit vielä tekee biisin siitä kuinka sekaisin on. Jos biisien konteksti on pelkästään sitä, että sä kerrot kuinka sekaisin sä oot, niin on syytä nostaa tasoja. Kun me duunataan musaa, se perus ajatuksenjuoksu on tarpeeksi sekavaa itsessään. Meillä menee ennemminkin niin päin, että studiopäivän jälkeen iltabissellä yritetään tasata fiilis.” kuvailee View.

24-vuotias View, oikealta nimeltään Juuso Ruohonen, on nostettu moneen otteeseen suomalaisen musiikin vientitoivojen kärkeen, eikä suotta. Räppäri on keikkaillut muun muassa Iso-Britanniassa, Saksassa, Itävallassa sekä Ranskassa ja tällä viikolla on luvassa kolme keikkaa Sveitsissä. Kotimaassa hän on ehtinyt esiintymään Flow’ssa Ruisrockissa, Blockfestissa ja Provinssissa.