Jos haluat kuulla Hectorin laulavan JVG:tä, se saattaa pian onnistua – Seiska uutisoi Vain elämää -paljastuksia

Sisäpiiristä vuodettiin Seiskalle tulevan Vain elämää -kauden tähdet.

Hectoria ja JVG:tä ei yhdistä monikaan asia, mutta nyt ainakin tämä: Sekä rap-kaksikko, että Hector tullaan ilmeisesti näkemään Vain elämää -hittisarjan tulevalla tuotantokaudella.

Seiska on nostanut esille joukon syksyllä Nelosella esitettävän Vain elämää -kauden uusia tähtiä. JVG:stä nähdään ohjelmassa ainakin toinen jäsen, eli joko Jare tai VilleGalle.

Jo mainittujen ohella toistensa kappaleille tulevat itkeskelemään ainakin Anssi Kela, Maija Vilkkumaa ja Virve Rosti. Joukon täydentää Seiskan mukaan joko Me ei olla enää me -hitistä tunnettu Sanni tai Janna, joka puolestaan muistetaan parhaiten Sä et ole hullu -kappaleestaan.

Mitenkään kiveenhakattuina näitä julkistuksia ei voi pitää, sillä Seiska kertoo saaneensa tiedot ”luotettavasta sisäpiirilähteestä”. Tosin ainakin Antti Tuisku on vihjaillut Instragramissa alkaneesta vuodesta tulevan hänelle todella suuri.

Syskyllä esitetään Vain elämää -sarjasta jo neljäs tuotantokausi, mutta ainakaan syksyn kolmannen kauden perusteella ei sarjan suosio osoita hiipumisen merkkejä. Jäämme odottamaan paitsi osallistujien varmistumista, myös sitä Hectorin JVG-coveria.

Lisää luettavaa