Jos haluat kuunnella tarttuvaa ja hyväntuulista uutta musiikkia, niin Timi Lexikonin tuore single on kuin tehty siihen tarkoitukseen

Timi Lexikon tuli takaisin.

Timi Lexikon tunnetaan muun muassa Perhosefekti ja Moon kuu -hiteistä, mutta räppäri-laulaja on pitänyt pientä hiljaiseloa jo useamman vuoden. Lexikon julkaisi edellisen levynsä Sinä, minä & musa viisi vuotta sitten ja vaikka sen jälkeen on julkaistu kaksi uutta kappaletta, niin tätä tuoreinta voi pitää merkkinä muutoksesta.

Timi Lexikon ei varsinaisesti yllätä uudella Täydellisestä seuraava -kappaleellaan, tämähän on tuttua Lexikonia sävellyksen puolesta. Meinini on silti todettavan freesi, nyt on matkassa ”aidot soittimet” elektronisen soundimaailman sijaan. Lexikon on löytänyt orgaanisen soundin tekemisessään ja samaa voinee jatkossa odottaa monelta muultakin kotimaiselta artistilta.

Ainakin Lexikonin kohdalla homma toimii ja kappale on todella piristävää kuunneltavaa. Mikäli olet pitänyt Lexikonin aiemmista tekemisistä, niin viihdyt varmasti myös tämän parissa. Mikäli et ole kuullutkaan koko artistista, niin suosittelemme antamaan mahdollisuuden.

Kuuntele siis myöhemmin syksyllä ilmestyvän seuraavan albumin ensimmäinen single alta.