Jos katsot uusimman Game of Thrones -jakson, pidä silmäsi auki – saatat hoksata tuttuja kasvoja

HBO

Kaikki rakastavat Game of Thronesia, näemmä. Tekijät voivat brassailla tehneensä jotain oikein, jos kaikki Barack Obamasta Snoop Doggiin hypettävät sarjaa. Nyt hehkuttajien joukkoon voi liittää myös 2000-luvun progressiivisen raskaan rockin superyhtyeen Mastodonin.

Mastodon oli tunnetusti mukana viimeisimmällä Game of Thrones -mixtapella, mutta sen lisäksi orkesteri pyydettiin esiintymään sarjaan. Brann Dailor, Bill Kelliher ja Brent Hinds esittävät GoT:n viimeisimmässä jaksossa villejä, jotka, no, SPOLERIVAROITUS! Älä lue pitemmälle ellet halua saada tietää yksityiskohtia.

Ilmeisesti muurin pohjoispuolella asustavat villit joutuvat kovan paikan eteen, sillä Pitchfork uutisoi Brann Dailorin kertoneen, miten Valkoiset kulkijat (vai mikä se nyt oli suomeksi) teurastivat koko yhtyeen – ja miten bändi nautti siitä.

”Katsoin, kuinka parhaat ystäväni Brent ja Bill murhattiin suoraan edessäni, ja itseäni pistettiin vatsaan ja kurkkuni leikattiin useaan otteeseen, eikä se haitannut minua yhtään”, Dailor sanoi.

”Olemme etuoikeutettuja, kun saimme olla mukana yhdessä kaikkien aikojen suurimmassa filmatisoidussa kerrotussa tarinassa, eikä ruokatarjoilukaan ollut hassumpaa.”