Jos viikkosi on mennyt päin mäntyä, niin voit vielä pelastaa sen minkä pelastettavissa on katsomalla viikon hauskimman videon

Migos ja James Corden kohtasivat.

18.11.2018

The Late Late Show with James Corden -ohjelmassa brittikoomikko James Corden toisinaan autoilee ympäri kaupunkia Carpool Karaoke -osiossa. Silloin hänellä on seuranaan jokin artisti tai yhtye tai Michelle Obama. Yleensä videot päätyvät jättihiteiksi ja ne ovatkin hyvin kuumaa kamaa niin ohjelman kuin siinä vierailevien henkilöiden kannalta. Siispä vieraina on lähinnä nimekkäitä tapauksia aina Paul McCartneysta lähtien.

Uusimmassa osassa vieraili räppitrio Migos, joka on ehtinyt Suomessakin piipahtamaan. Tuolloin vedetystä kuumasta keikasta, voitte lukea lisää täällä.

Sen lisäksi, että Migos taitasi live-esiintymisen, niin trio otti myös Carpool Karaoken haltuun miltei täydellisesti. Lopputulos ei ole tylsää egoilua vaan yllättävänkin leppoisaa hauskanpitoa, jossa räppärit samalla todistivat, että osaavat nauraa itselleen. Migos on tunnettu tupuhupulupu-tyyppisestä riimittelystään ja Corden veti nämä ”adlibit” uudelle tasolle vitsailussaan. Tämän lisäksi Migos pääsi stailaamaan Cordenin vähintäänkin futuristisesti ja saipa Corden samalla myös hieman ojennusta asenteeseen.

Autoillessa kuultiin niin Migosin hittejä kuin pari vanhaa klassikkoa. Myös näihin Migos tarjosi omat mausteensa. Lopputulema on varmasti yksi hauskimmista ja hyväntuulisimmista Carpool Karaoke -osioista mitä on ikinä nähty.

Katso video alta.

Lisää luettavaa