Joukko hyväntekeväisyyskonsertteja tulossa – tuotto ohjataan Naisten Linjan vertaistukitoiminnan hyväksi

Hienolla asialla ollaan.

22.03.2023

Naisten Linja ja Löyly-Viihde -levy-yhtiö toteuttavat tämän vuoden aikana useamman tapahtuman, joiden tuotto ohjataan Naisten Linjan vertaistukitoiminnan hyväksi. Konsertit järjestetään On the Rocksissa Helsingissä.

Hyväntekeväisyyskonserttien sarja käynnistyy keskiviikkona 29.3., jolloin lavalle kipuaa Konala Cartelli lämppärinään Jere sekä Kimi Hendrix & Forrester.

Ajatus hyväntekeväisyyskeikoista syntyi viime syksynä, kun Löyly-Viihteen toimitusjohtaja Jukka Lariola sai tietää Naisten Linjan niukoista resursseista.

”Törmäsin netissä Naisten Linjan keräykseen. Olin järkyttynyt siitä, miten moni nainen Suomessa on kokenut väkivaltaa ja miten moni jää ilman apua järjestöjen tiukan rahatilanteen takia. Tein heti lahjoituksen, mutta koin, että voisin auttaa enemmänkin. Siksi otin yhteyttä Naisten Linjaan ja ehdotin yhteistyötä”, Lariola kertoo.

Aluksi tarkoituksena oli järjestää vain yksi hyväntekeväisyyskonsertti, mutta niin moni levy-yhtiön artisteista halusi osallistua hankkeeseen, että lopulta konsertteja päätettiin järjestää useampi.

Hyväntekeväisyyskonserttien tuotto ohjataan Naisten Linjan vertaistukitoiminnan hyväksi. Väkivaltatyön asiantuntijoiden ohjaama vertaistukiryhmä on turvallinen paikka, jossa uskotaan, ymmärretään ja kuunnellaan väkivaltaa kokenutta. Ryhmätyöskentely auttaa ymmärtämään tapahtunutta ja tukee toipumista. Kaikille väkivaltaa tai sen uhkaa kokeneille naisille avoin ryhmä kokoontuu joka toinen torstai Helsingin keskustassa.

Hyväntekeväisyyskonserttien sarja jatkuu kesäkuun kuudes päivä. Silloin lavalle nousee ainakin Tunnelbana.

Lisää luettavaa