Joukko muusikoita järjestivät Prinssi Jusufin johdolla nopean biisileirin – tulokset kuultavissa ja yllättävän laadukkaita

Kappaleet saatiin kasaan päivässä.

05.07.2020

Räppäri ja somepersoona Prinssi Jusuf pyörittää omaa Youtube-kanavaa, joka koostuu erinäisistä huumoripätkistä ja pelivideoista. Nyt hän on aloittanut uuden musiikkisarjan, jonka ensimmäinen jakso on varsin mielenkiintoinen.

Siinä Prinssi Jusuf on kasannut mielenkiintoisen ryhmän muusikoita ja tarkoituksena on, että kahdessa eri tiimissä tehdään biisi valmiiksi yhden päivän aikana. Kaikesta päätellen myös musiikkivideot on kuvattu hyvin lyhyellä aikataululla, joten liialliseen hinkkaamiseen ei ole käytetty aikaa.

Pääpiirteittän homma on edennyt siten, että yleisöllä on ollut mahdollisuus vaikuttaa kappaleiden aiheisiin etukäteen. Näistä aiheista joukkueet ovat saaneet valita mieluisan ja biisin työstäminen on alkanut.

Sinisessä joukkueessa on Prinssi Jusuf, Ike, Pesso ja Dababyakin tuottaneet MVA & Jayston. Punaista joukkuetta edustavat Musta Barbaari, Dauda Koroma, Sane ja tuottajan roolissa Palmroth. Kaikki siis Rumban sivuilta tuttuja nimiä.

Videosta voi aistia viihteellistä biisileiri tunnelmaa. Lyhyestä ajasta huolimatta joukkueet ovat saaneet varsin menevät biisit aikaiseksi. Voittaja valikoituu erinäisten somejakojen ja katselukertojen perusteella. Tsekkaa biisit ja alkuperäinen video alta.Lisää luettavaa