Yksi vuoden hienoimmista musiikkivideoista on tässä, eikä biisi ole lainkaan hassumpi

Uutta Prinssi Jusufia.

13.10.2018

Prinssi Jusuf tarjoilee syksyksi vuoden toisen julkaisunsa. Kappale on nimeltään Mitä mä oisinkaan. Jos Jusuf on ennen räpännyt pilke silmäkulmassa, niin nyt kuullaan vakavinta Jusufia ikinä. Vaikka miten yrittäisi, niin vitsiä ei tästä biisistä saa irti. Samalla biisi itsessään on hyvin erilaista, mitä Jusufilta on totuttu kuulemaan. Jusuf itse kertoo biisistä tarkemmin Facebookissa:

”Kappale Mitä Mä Oisinkaa toteutu hyvin erikoisella tavalla. Kun kuuntelin kertosäettä, pystyin käymää läpi monta eri suhdetta mitä olin kohdannu. Ihan kun olisin käsitellyt kaikkia parisuhteita samaan aikaan. En osannu hahmottaa että kuka ja milloin, mutta silti koin vahvoja tunteita, että mun pitäis kirjottaa tästä.

Oon puhunu useimmissa kappaleissa eri viittauksia tai maininnut parisuhteesta tai vaimoista, enimmäkseen pilke silmäkulmalla meiningillä. Mutta tähän en tuonut sitä yhtään. Varmaan ensimmäinen kappale missä en ajatellut, että jotain hauskaa pitäisi keksiä. Kiitos Pessolle, joka auttoi kirjottaa puhtaaksi säkeistöt ja kiitos Palmroothille, että teit yhdessä Pesson tuotannon puolesta jotain uskomatonta.

Raimo Saba käsikirjoitti musiikkivideon ja teki tosi freesin sellaisen, veikkaan, että ette ole törmänneet samanlaiseen musiikkivideoon hetkeen aikaan. (Toimin nukkena ja hymyilin, koko videon aikana) Käy Kuuntelee Spotifysta tai kattomas Youtubesta video.”

Kuten Jusuf edellä toteaa, biisille julkaistiin samalla musiikkivideo. Uskallamme tässä kohdin väittää, että kyseessä on yksi vuoden hienoimmista. Tarinahan videolla on hyvin simppeli ja selkeästi hahmotettavissa, mutta niinpä se usein tuppaa niissä parhaimmissa julkaisuissa olemaan.

Video kertoo enemmän kuin tuhat lausetta, joten suosittelemme katsomaan videon alta.

Lisää luettavaa