Söpöilyä Grammy-gaalassa ja synnytyssalista kuvattu pätkä debyyttialbumin promovideolla – joulukuussa eronnut hiphopin superpari näyttäisi palanneen takaisin yhteen

Cardi B ja Offset näyttävät palanneen takaisin yhteen.

Uutisoimme joulukuun alussa hiphopin superparin, Cardi B:n ja Offsetin eroavan. Viimeaikaisten todisteiden valossa he näyttäisivät kuitenkin olevan palanneet takaisin yhteen.

Eilen vietetyssä Grammy-gaalassa Cardi B voitti ensimmäisenä naisartistina vuoden parhaimman rap-albumin Grammyn ja lavalle hänet saattoi, kukas muu kuin Offset. Pari nähtiin ennen tilaisuutta käsi kädessä myös punaisella matolla, jossa heidän nähtiin myös suutelevan.

Offset julkaisi lisäksi äskettäin tulevalle ensimmäiselle sooloalbumilleen promovideon, jonka yhtenä osana on synnytyssalista kuvattu pätkä pariskunnan yhteisen Kulture-lapsen syntymän hetkellä. Videon voit katsoa alta.

Cardi B on myös poistanut Instagramistaan pariskunnan erosta kertovan videon, mikä on ollut yksi syy siihen, että ulkomaisissa medioissa on väläytelty ajatusta siitä, että Cardi B:n ja Offsetin ero olisi ollut vain tarkkaan harkittu julkisuustemppu.

Mikä asian laita ikinä onkin, yhdessä pariskunta näyttäisi jälleen olevan.