Juggaloiden hulluudet jatkuvat: Insane Clown Possen fani sai tuomion rituaalista, jossa leikattiin sormi ja juotiin verta

12.03.2017

Juggalot – hardcore rap -ryhmä Insane Clown Possen ydinfanit – ovat tunnetusti yksi hämmentävimmistä fanikulttuurin muodoista. Klovneiksi pukeutuvat Juggalot muun muassa järjestävät klovnifestivaaleja, käyttävät klovnimaalauksia, juovat halpaa Faygo-limonadia ja käyttävät omaa slangisanastoa. Esimerkiksi yleinen tervehdys juggaloslangilla on ”whoop whoop”.

Juggalot tunnetaan myös rituaaleista ja niissä tapahtuneista hulluuksista. Etenkin viiltely-, polttamis- ja kidutusleikit ovat äärijuggaloiden suosiossa. Esimerkiksi vuonna 2014 Juggalo yritti viiltää ja polttaa toisen fanin tatuoinnin irti, sillä koki, ettei toinen kunnioittanut bändiä tarpeeksi.

Viime syyskuussa joukko Juggaloita järjesti tribuuttirituaalin kuolleen Juggaloystävänsä muistoksi. Tilaisuudessa muun muassa mies irroitti naiselta pikkusormen, viilteli käden ja joi tämän verta, muiden Juggaloiden katsellessa.

Nyt rituaalissa toiminut mies on tuomittu kolmen ja puolen vuoden vankeusrangaistukseen Kansasissa. Juttua hoitaneen Tuomarin järkytys kuvastuu hyvin tämän loppupuheessa:

”Miten tällaiseen on päädytty? Miten näin voi tapahtua?”, hän ihmetteli.

Samaa kysymme mekin.

Mielipuolisuudesta uutisoi muun muassa MetalSucks.

Lisää luettavaa