Juju julkaisi musiikkivideon – videolla pääosaa esittää räppärin veli

Juju julkaisi uuden videon.

27.11.2020

Juju on julkaissut videon kappaleeseensa Pysyvää.

Syyskuussa uuden levytyssopimuksen Sony Musicin kanssa tehnyt Juju julkaisi uutta musiikkia tänään. Pysyvää on neljä albumia omakustanteena julkaisseen Jujun toinen single tulevalta EP-levyltä.

Jujun uudet kappaleet saivat alkusysäyksensä noin puolitoista vuotta sitten, kun hän vieraili Dilemma-nimisen artistin biisillä (Dilemma julkaisi muuten juuri aivan uuden kappaleen, voit katsoa sen videon täältä).

Biisin tuottajana toiminut Mats Takila innostui Jujun versestä, ja otti yhteyttä. Enemmän yhteistyöstä voit lukea täältä.

Nyt julkaistava Pysyvää oli Jujun ensimmäinen yhteistyö tuottaja Takilan kanssa.

”Mats lähetti sävellyksen joka inspiroi heti ensikuulemalla ja ei kulunut montaa päivää, kun lähetin vokaalit äänitettynä takaisin. Vaikka kappale on tummansävyinen, on siinä silti voimaannuttava sanoma, ikään kuin se antaisi anteeksi oman epätäydellisyytensä ja muistuttaen samalla elämisen tärkeydestä”, Juju kertoo kappaleesta.

Pysyvää-sinkusta on tehty myös sota-aikaan sijoittuva musiikkivideo, jonka Juju on itse ohjannut. Pääosaa näyttelee miehen oma veli Joona.

”Tässä myös eräänlainen ympyrä sulkeutui, sillä veljeni on ohjannut suuren osan vanhoista videoistani ja on ollut aina kameran toisella puolen. Videolla leikitellään ajatuksella, että kun ihminen traagisesti kuolee, saattaa hän jäädä niin kutsuttuun välitilaan. Välitilassa henki ikään kuin kuvittelee olevansa vielä hengissä, vaikka ei itse sitä huomaa”, Juju kertoo videosta.

Katso video alta.

Lisää luettavaa