Julkaistiinko eilen uusi suomalaisartistin kansainvälinen megahitti? ”Hän on boss bitch ja pinkit bikinit eivät ole lähdössä pois”

Joalin julkaisi uuden videon.

11.04.2024

Meksikossa kasvanut artisti ja tanssija Joalin julkaisi eilen uuden kappaleen Bikini. Kappaleeseen ilmestyi myös miamissa kuvattu video. Videon ovat ohjanneet Senseishands (Sexy Redd, Kodak Black) ja Suavefilms (Drake, SZA).

Roos+Berg-kaksikon eli Chisuna tunnetun Christel Martina Sundbergin ja Jori Sjöroosin tekemää kappaletta on kuunneltu Youtuben kautta vähän alle parissakymmenessä tunnissa 15 000 kertaa, joten alku oli ainakin lupaava sen suhteen, että biisi saa nostetta myös ulkomailla. Joalin itse kertoo kappaleesta ja musiikkivideosta seuraavaa:

Bikini on täyskäännös – 360 astetta viimeisimmästä julkaisustani La Chica-ca, joka oli superpehmeä ja jollain tapaa hyvin kotimainen soundi. Bikini on outo, vauhdikas, täynnä hauskaa sanaleikkiä ja paljon muuta. Se on silti edelleen hyvin Joalinia. Bikini on sekoitus latinalaista inspiraatiota kuten dembow’ta, päättyen kuitenkin hyvin EDM-tyyppiseen rytmiin. Kappale kertoo tarinaa: kuuma parikymppinen tyttö siemailemassa kylmää koronaa limellä, rannalla jossain päin Meksikoa. Elämä on hyvää ja juhliminen sekä $$$:n ansaitseminen ainoina tavoitteina. Älkää kuitenkaan saako väärää kuvaa – kukaan ei omista häntä, koska hän on boss bitch ja pinkit bikinit eivät ole lähdössä pois!”

Katso video alta. Joalinin laajan haastattelun Rumbasta voit lukea täältä.

 

Lisää luettavaa