Juuri kun luulemme nähneemme kaiken, Miley Cyrus tyydyttää itseään Instagramissa

22.12.2013

Maailman kohutuin poptähti julkaisi lyhyen ja melko vähän vihjailevan teaserin tulevasta videostaan.

Teksti: Jami Järvinen, kuva: Sony Music

Tuskin oli sylki Wrecking Ball -videolla nuollulta lekalta ehtinyt kuivua, kun Miley Cyrus järkytti maailmaa polttamalla ihan oikean huumetupakan suorassa televisiolähetyksessä. Yhdessä twerkkaamisen ja toinen toistaan niukemmin peittävien asusteiden kanssa nämä ovatkin luoneet Cyrusille maineen artistina, jolta on lupa odottaa mitä hyvänsä.

Mitä hyvänsä oli myös tulossa.

Neljännen adventtisunnuntain alla ohitettiin peruuttamattomasti eräs populaarimusiikin virstanpylväs, kun Miley Cyrus julkaisi Instagram-tilillään makupaloja 26.12. ilmestyvästä Adore You -musiikkivideostaan. Kyseessä on uusin videolohkaisu artistin Bangerz-albumilta (arvosteltu Rumban numerossa 11/13).

Nettiin pärähti perjantaina 20. joulukuuta arvoituksellinen katkelma, jossa Miley Cyrus lähinnä poseeraa. Mutta pari vuorokautta myöhemmin maailma altistui toiselle, hiukan rehvakkaammalle teokselle. Molemmat videot ovat visuaalisesti sangen kaunopuheisia.

Teaserit voi katsoa alla olevista linkeistä, mutta etenkään jälkimmäistä osaa ei suositella seksuaalisesti suorasukaisesta videomateriaalista traumatisoituville kuluttajille:

Osa 1

Osa 2

Lisää luettavaa